Jakub "kuře" Kura - eWRC.cz
30. 8. 2018 12:58 − 5796× − 1

AKTUALIZACE: Sparrow 208 R2 test day

Zlínský tým Sparrow racing team připravil pro zájemce testovací den k vyzkoušení si Peugeotů 208 R2, které patří ke špičce dvoukolek.

AKTUALIZACE: Sparrow racing team byl až překvapen zájmem, který posádky projevily a oznamuje, že kapacita zářijového testu je již naplněna.

Zkušený SPARROW racing team ze Zlína, který byl dlouhou dobu známý zejména pro svou flotilu nestárnoucích vozů Honda Civic VTi, působí v rally už nějakou tu závodní sezonu a teď se rozhodl uspořádat akci určenou k otestování nynější týmové techniky, kterou jsou Peugeoty 208 R2. Tato akce je naplánována na konec září a nese název SPARROW 208 R2 test day.

Rallyová sezona, se nám již pomalu blíží ke konci a tak určitě spousta jezdců přemýšlí, co dál v dalších sezonách a jakou techniku zvolit. Nebo může jít třeba o jezdce, kteří v současnosti závodí v tzv. malých třídách (7, 8, 9) a chtěli by si, alespoň někdy, vyzkoušet lepší techniku. Pro tyhle případy, ale třeba i jiné, se rozhodl SPARROW racing team uspořádat testovací jízdy pro závodní jezdce s vozem Peugeot 208 R2. Akce se bude konat ve čtvrtek 27. 9. 2018 v areálu zkušebního polygonu TATRA v Kopřivnici. Zde bude zajištěná rychlostní zkouška o délce 2,5 km.

Jezdci, kteří projeví o test rallyového speciálu Peugeot 208 R2 zájem budou moci za částku 9 900,-Kč bez DPH najezdit 25 ostrých km. Za uvedenou cenu získá zájemce nejen samotný pronájem vozu, ale v ceně je dále servis speciálu během akce, havarijní pojištění vozu, občerstvení (catering během akce), vjezd do areálu polygonu TATRA a zajištění samotné testovací rychlostní zkoušky.

Počet jezdců na akci je omezen. Podmínkou pro účast je mít absolvované alespoň tři závody v rally (MČR, Rallysprintsérie, ČMPR) nebo se taktéž může jednat o jezdce, kteří mají závodní zkušenosti v jiných disciplínách jako jsou například závody do vrchu, rallycross, autocross, autoslalom.

Zájemcům, kteří se rozhodnou zúčastnit, bude více informací sděleno individuálně na níže uvedených kontaktech.

SPARROW racing team
+420 731 169 338 info@sparrow.cz
www.facebook.com/sparrowRT

Komentářů celkem: 1
28. 8. 2018 14:071
0 0
to vypadá zajímavě
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!