11. 9. 2018 11:23 − 2271× − 1

Seminář Power Days možná i pro vás

Byznys je součást rally a pokud chceš uspět na trati musíš uspět i manažerské práci, musíš být dobrý obchodník.

POWER DAYS (15.-16.9.2018) v TOP HOTEL PRAHA

Na startu Barumky stálo víc než 30 vozidel kategorie R5, možná chceš být jeden z nich jen netušíš jak na to.

BUĎ CHCEŠ, NEBO NECHCEŠ TO OSTATNÍ JSOU KECY….

Je za námi Barum rally , pro mě jedna z osudových soutěží, nebudu se zabývat tím, čím je tento sportovní podnik jedinečný. Zmíním něco, co není tak úplně vidět, je to obrovské úsilí, které musí, jezdec vynaložit ve snaze postavit se na start, ať jde o Alexeje Lukyanuka s číslem 1 nebo číslo 139 Aleše Holakovského. Drtivá většina startovního pole jsou tvrdě pracující lidé, ochotní za svůj start utratit poslední korunu, mnozí se v touze po startu zadluží.

Velké týmy spolupracují s kouči, kteří pomáhají členům týmu v osobním růstu, pracují na jejich schopnostech i dovednostech. Jezdec z hlouby startovního pole je na svou práci i práci na sobě sám.

Přemýšlel jsem nad tím, tuto cestu sebe rozvoje udělat dostupnou pro všechny.

Proč?

Protože jsem deset let byl jménem ve startovní listině. Protože každé to jméno je jeden životní příběh. Protože vím, jak tvrdě na sebe musím pracovat. Protože si uvědomuji, jak neodolatelnou touhou závodit je spalován ten, kdo miluje rally. Protože vím, jak moc by mě před lety pomohla akce jako je Power Days.

Jezdit rally na této úrovni, chce ne jen technické znalosti, ale spoustu manažerských schopností, odvahu a psychickou odolnost. A tak jak se jezdec učí pracovat s rozpisem na trati RZ , tak se v roli manažera učí denně zvládat otázky finanční gramotnosti a zlepšuje své manažerské schopnosti.

Seminář POWER DAYS nepoužívá klasické motivační kecy a fráze.

Tento seminář stojí na ověřených strategiích a fungujících principech i know-how podnikatele a motivačního kouče Petra Krištofoviča, který začínal před 25 lety s podnikáním v dětském pokoji a dnes (celkem) vlastní více než 50 firem ve čtyřech státech (Česko, Slovensko, Rumunsko, Ukrajina).

Každý z jezdců rally teď ví o čem mluvím, týdny tvrdě pracuje, aby mohl prožít těch několik stovek nádherných kilometrů za volantem toho nejlepšího dostupného auta. Každý z jezdců jednou doufá, že bude řídit vozidlo specifikace R5 nebo WRC.

Ptáte se, co mají podnikání a výsledky Petra Krištofoviča společné právě s vámi?

Jsou to vzestupy a pády!

Peter Krištofovič začínal přesně ve stejné situaci jako tisíce a podnikatelů v Česku a na Slovensku. Zažil velké vzestupy: vybudoval nejúspěšnější firmu pro ve svém oboru v Evropě, stal se nejlepším obchodníkem v Rumunsku a jedním z TOP 100 nejvlivnějších podnikatelů na Ukrajině. Zažil však i velké pády, například, k kvůli práci mu téměř zkrachoval vztah a když ho partneři v Rumunsku téměř okradli o vlastní firmu. Na rozdíl od 80% jiných podnikatelů a firem však přežil a úspěšně zvládl 20 let na trhu podnikání a díky vzdělávání sebe a svých tisíců spolupracovníků vybudoval a investoval do desítek firem v různých zemích. A český časopis Týden ho aktuální už podruhé zařadil na seznam 111 nejbohatších Čechů a Slováků.

Byznys je součást rally a pokud chceš uspět na trati musíš uspět i manažerské práci, musíš být dobrý obchodník. Zároveň musíš pracovat na své psychice, být tady a teď je na trati rally extrémně důležité stejně tak potřebuješ zázemí, jen tak se může plně koncentrovat na svůj sport.

Proto POWER DAYS přichází poprvé do Prahy. Dvoudenní seminář POWER DAYS pro vás v mimořádné akci za 49, – Eur, i když jeho skutečnou hodnotu jsme vyčíslily na 1000, – Eur. Tuto cenu jsem vám vyjednal pokud se přihlásíte na přez link: www.pkacademy.eu/pouli

Chceme dát šanci co největšímu počtu mladých lidí, jezdců rally, podnikatelů a začínajícím podnikatelům , abychom jim dali nový podnět a důvod pro růst a změnu výsledků. Možnost splnit si své cíle a sny. Lidé dostávají totéž, pokud dělají totéž, co ostatní, dělej víc a jinak a dotáhneš to dál.

Možná si říkáš, co s tím týká se mě to ?

A já ti odpovím ano na trati bojuješ o setinky a každý den sníš o tom jak se posunout dál na Power Days, můžeš pro naplnění tohoto snu něco udělat. Je to program který ti může pomoct dotáhnout to dál, něž v tuto chvíli doufáš. Před lety jsem přemýšlel jako ty, znám tvou mentalitu. Nic neriskuješ , můžeš jen získat. Buď chceš nebo nechceš, to ostatní jsou kecy.

Videa, ať víš do čeho jdeš.

Facebook https://www.facebook.com/pg/PKristofovic/videos/?ref=page_internal

Petr Poulík
Autor knih : Rally all in, Rally Forever,
www.forforever.cz

Komentářů celkem: 1
11. 9. 2018 21:241
0 0
Tolik hrubek, to je záměr?
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!