Projekt Czechs4Monte.cz čeká další výzva

Až pět historických vozů Škoda by se v rámci projektu mělo postavit na start Monte Carla 2019.

Jak už jsme vás informovali ZDE , projekt Czechs4Monte se chce opět vrátit na tratě Rallye Monte Carlo Historique a to v lednu 2019 (31. ledna až 7. února). Tým má za sebou prozatím jednu zkušenost z roku 2016, kdy se zúčastnil závodu s jedním vozem Škoda 110 L s posádkou Ivan Pistulka a František Vahala. Pro rok 2019 se projekt rozrostl o několik dalších aut a také nadšenců, kteří chtějí na vlastní kůži zakusit náročnost věhlasné historické dálkové soutěže. Pod záštitou týmu Czechs4Monte by se tak na start rallye mělo postavit dokonce 5 historických vozů značky Škoda. Tým se v rámci propagace zúčastnil tradičně letošní automobilové slavnosti na pražském holešovickém výstavišti Legendy 2018. Zde se snažil ukázat jak divákům, tak potencionálním partnerům. Po delší době jsme tedy měli možnost položit pár otázek nejenom vedoucímu celého projektu Ivanu Pistulkovi. Více už v našem videorozhovoru.

Pro připomenutí zde máte možnost podívat se na film o velkém dobrodružství z roku 2016, který byl příznačně nazván Cesta za snem.

Tým Czechs4Monte.cz prozatím děkuje všem za důvěru a těší se na společnou cestu a zážitky na Rallye Monte Carlo Historique 2019.

Více informací o projektu Czechs4Monte.cz můžete čerpat na webu www.czechs4monte.cz a Facebookové stránce www.facebook.com/Czechs4Monte

MMAARTIN, Rally Fans Katovice a Motorsport revue

Přidejte se na FB stránky RFK www.facebook.com/RallyFansKatovice

Videa, fotogalerie, články a magazíny hledejte také na www.msrevue.cz. Máme rádi motorsport!

Komentářů celkem: 1
11. 10. 2018 10:17
0 0
Nechcete mě vzít do kufru? smajlík smajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!