22. 11. 2018 17:06 − 1955× − 0

Soutěž o kalendář Škoda 2019 – vyhodnocení

Přinášíme Vám vyhodnocení "pořádné škodovácké soutěže o kalendář Škoda 2019". Vyhráli jste?

Chtěli jsme po Vás, abyste dokázali, že jste "škodovák" tělem i duší a vyfotili se spolu s Vaším miláčkem zn. Škoda. Tím bude zaručeno, že kalendář padne do správných rukou! A že se fotek sešlo docela dost! Rozdělili jsme soutěžící do tří sekcí: "děti", "dílna" a "svatba" a z každé sekce jsme vybrali nejnápaditější fotku.

A kdo tedy vyhrál kalendář Škoda 2019?

Adéla Říhová, Plzeň:

Jan Šustr:

Mário Novák, Veľký Krtíš, Slovensko:

Všem výhercům gratulujeme a již nyní se mohou těšit na jedinečný kalendář! I v letošním kalendáři najdou ty nejkrásnější a nejzajímavější vozy Škoda. Od stařičké Škoda 1201, přes zajímavosti jako Škoda Rapid Lux Sport, MTX Roadster, MTX Cabrio a repliku Porsche na podvozku Rapid až po originál rallye team Škoda Motorsport. Čeká vás tedy opravdu výjimečný a originální kalendář!

Nevyhráli jste? Nezoufejte! Kalendář si ještě stále můžete objednat. Dodejme pár informací: Již klasikou je velký formát A2+, tedy 630 x 480 mm! www.skodateam.cz posílá kalendáře v kvalitních obalech, což je záruka krásného kalendáře i po zpracování poštou. Cena samotného kalendáře se zastavila již na částce 199 Kč.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!