Redakce - eWRC.cz
3. 12. 2018 15:30 − 1886× − 0

Kalendář od rallyservice.cz

Tomáš Brázdil se svým parťákem Danem Šimkem letos absolvovali oba české mistráky a byli takřka u všeho.

Blíží se konec roku a je ten nejvyšší čas pouvažovat nad změnou výzdoby Vaší garáže či obýváku. Rallyservice.cz celý rok dodával fotky posádkám napříč startovním polem. Tomáš Brázdil se svým parťákem Danem Šimkem letos absolvovali oba české mistráky a byli takřka u všeho. Začali v dubnu na Valašsku, přes Šumavu, Bohemku či Příbram se dostali zpátky do kraje rally zaslíbené, aby mistrovskou sezonu uzavřeli na posledním sprintu ve Vsetíně. Nyní přišel čas, podělit se o radosti uplynulé sezony v podobě kalendáře Česká Rally 2019 s Vámi, fanoušky a lidmi milující tento krásný sport tak jako my.

Nelehký úkol na nás čekal při výběru 13 fotek do kalendáře. A povedlo se! Každá z vyvolených fotek vypráví svůj příběh letošní sezony. Ať už je to Vašek Pech na obálce, který se srdnatě rval se Škodovkou či Patrik Brtníček v absolutním flat outu na Vyškovské soutěži. Na to vše si v příští sezoně s námi vzpomenete.

Novinkou pro letošní rok jsou samostatné kalendáře historiků, který mapuje legendy a skvosty naších luhů a hájů. Nechybí nádherný Cosworth Vlastika Nuemanna, Toyota Celicca v dobových barvách a plejáda Škodovek, jako například nádherné elero Petra Šimůrdy.

Nástěnné kalendáře A3 (420 x 297 mm) vytisknuté na kvalitním křídovém papíře, osazený pevnou kroužkovou vazbou můžete zakoupit na stránce www.rallyservice.cz/kalendare2019 za přijatelnou cenu 250 kč. Kalendáře budou také v prodeji na Mikulášské Rally ve Slušovicích.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!