Objednávejte knihu v eshopu ewrc – Pozlacená fabia

Jan Kopecký korunoval svoji kariéru ziskem titulu mistra světa v automobilových soutěžích v kategorii WRC 2. Při této příležitosti vychází kniha Pozlacená fabia.

Na eshopu eWRC máte exkluzivní možnost si objednat knihu "Pozlacená fabia", kterou připravoval petr Dufek s Janem Kopeckým. Můžete si tak doplnit svou sbírku rallyových knih a nebo třeba udělat na Vánoce radost nějakému rallyovému fanouškovi.

Kopeckého pozlacená fabia

Čeští rallyoví fanoušci měli letos velký důvod k radosti. Jan Kopecký korunoval svoji dlouhou a úspěšnou kariéru ziskem titulu mistra světa v automobilových soutěžích v kategorii WRC 2. Při této příležitosti vychází kniha Petra Dufka Pozlacená fabia, která přináší životní příběh nejlepšího našeho soutěžáka posledních desetiletí, pevně spojeného se značkou Škoda. Text, na jehož tvorbě se Honza aktivně podílel, sleduje jeho počátky na okruzích, první krůčky na tuzemských rychlostních zkouškách i vrcholné okamžiky. K nim bezesporu patří účast v seriálech WRC a IRC, triumfy v evropském i asijsko-pacifickém šampionátu, suverénní domácí nadvláda včetně ojedinělé série na „Barumce“ a pochopitelně také již vzpomenuté prvenství ve WRC 2. Vše je doplněno množstvím akčních fotografií, z nichž některé jsou zveřejněny vůbec poprvé.

Přímý odkaz do eshopu ewrc: https://p1racewear.cz/ewrc/kniha

Publikaci si můžete zakoupit v našem e-shopu, a to za cenu 390 Kč (plus poštovné a balné).

Další produkty eWRC v eshopu: www.ewrc.shop

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!