Vánoční bomba ze Sosnové

Dárkový poukaz, který jinde nedostanete. Rally Bohemia 2019 – Super RZ pro veřejnost.

Jste fanouškem rally nebo fanouška rally máte doma? Chcete si vyzkoušet nebo mu dopřát opravdovou rychlostní zkoušku na vlastní „kůži“? Organizátoři Rally Bohemia pro Vás na příští rok připravili novinku v podobě možnosti vyzkoušet si super rychlostní zkoušku v Sosnové „těsně“ před závodními vozy.

V pátek po obědě bude trať rychlostní zkoušky otevřena pro každého, kdo si bude chtít vyzkoušet pocity závodníků na připravené trati v Sosnové. Všichni zájemci, kteří se budou chtít po Super RZ svézt se svým vozem, tak dostanou jedinečnou příležitost, kterou na jiné rally nemají. Využijte jedinečné příležitosti ke koupi volných jízd na super RZ do Sosnové. Před Vánoci tak můžete překvapit originálním a v ČR jedinečným dárkem. Kupte si poukaz na Super RZ ještě dnes. Kapacita volných míst je vzhledem k faktu, že volné jízdy proběhnou „těsně“ před příjezdem startovního pole, omezena. Součástí zakoupeného poukazu je samozřejmě i vstupenka na závod Rally Bohemia 2019 na Super RZ do Sosnové.

Na Super RZ Sosnová 2019 nabízíme tyto poukazy:

  • Var. a) 300,-Kč jedna jízda se svým vozem v pátek po Super RZ Sosnová 2019 Součástí je jedna divácká vstupenka na závod
  • Var.b) 600,-Kč jedna jízda se svým vozem v pátek po Super RZ Sosnová 2019 Součástí je jedna divácká vstupenka na závod pro každého, kdo bude v autě. (Přijedete v pěti? Za 600,- máte jízdu a vstupenku pro každého)
  • Var. c) 1.210,- Kč VIP vstupenka na páteční program Super RZ Sosnová 2019 Obsahuje: vyhrazené místo na VIP terase, vstup do VIP prostor s cateringem, program závodu, parkování v bezprostřední blízkosti okruhu.
  • Var. d) 1.573,- Kč VIP vstupenka na páteční program Super RZ Sosnová 2019 a sobotní jízda po Super RZ Sosnová 2019 Obsahuje: vyhrazené místo na VIP terase, vstup do VIP prostor s cateringem, program závodu, parkování v bezprostřední blízkosti okruhu. Sobotní (druhý den po závodu) jízdu se svým vozem po Super RZ Sosnová 2019

Poukazy objednávejte na obchod@autodrom.cz

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!