12. 12. 2018 13:53 − 18137× − 25

Sébastien Loeb prý podepsal smlouvu s Hyundai

Magazín Autosport přinesl informaci, podle které bude zítra oznámena dohoda mezi Loebem a Hyundaiem.

Co bude přesně oznámeno, se neví, ale určitě nepůjde o kontrakt na celou sezónu. Už proto, že Ralle Monte-Carlo se jede jen pár dní po skončení Dakaru, kde bude chtít Loeb bojovat o vítězství.

Dá se tak předpokládat, že půjde stejně jako letos o jednorázové starty na asfaltu, kde není Hyundai ostatním moc konkurenceschopný. Pro Loeba to bude první smlouva mimo koncern PSA. Zítra bychom měli být chytřejší.

Komentářů celkem: 25
12. 12. 2018 23:16
0 0
Osobně Hyundai nefandím, nicméně je (téměř všem) jasné, že má auto na top úrovni a nyní. (poslední 3 roky) tu svou sportovní historii píše a to zatraceně úspěšně...
12. 12. 2018 23:18
0 0
Navíc již zmiňovaný Acent WRC byl na stejné (samozřejmě mizerné) úrovni jako Fabia WRC...
13. 12. 2018 06:54
0 0
...Hyundai nepatri do zadnyho Motorsportu...

To jako vážně?Jak jsi dospěl k takovému tvrzení? Je to automobilka která vládne v několika dost podstatných zemích v prodejích, za poslední roky změnili úplně vše a motorsport je pro všechny, včetně Hyundai, marketingový nástroj. Takže mi tady tvrdíš, že oni nemají tohle právo, ze to dělají špatně a že nemůže tvořit svojí novodobou historii??!!

.... lepší když budeš zase několik let mlčetsmajlík
13. 12. 2018 07:21
0 0
Původně napsal chali
Panove je tojiz nekolik let fo jsem nejaky clanek komentoval, ale tohle je pro me zklamanim. Sebastian je nejvetsi z nejvetsich, to nikdo nemuze poprit a je smutny, ze se dava do holportu s tak votravnou zanckou. Jako fanda rally bych nejradeji uvital jeho straty s Fordem. A byl bych stastnej za kazdej zavod, co by Seb odjel. Pokud pojede za koreu fandit mu proste nemuzu. Hyundai nepatri do zadnyho Motorsportu. Je to znacka ktera nema ani motorsportackou historii. Ten tym vznikl, nalili do tohobspoustu penez ale jinak proste zadna tradice, zapomente na placani s Acentem, to bylo ostudny, ostudny. Nemaj na co navazovat. Jejich seriovy auta nejsou dobry. Zavodni auta prumerny. Tym prumerny. Vubec tomuto kroku nefandim!! Ale nevnucuji.
Tak to je perla tohle :D uprimne doufam ze budes prispivat casteji nez jednou za nekolik let, ja se vzdycky rad zasmeju.
15. 12. 2018 10:07
0 0
Klucka, to je sranda, cekal jsem na vase reakce a jsem spokojenej. Panove asi budu mlcet, ale nebojte se zase se nekdy ozvu. Seriovy Hyundai si nekoupim, muj osobni nazor je takovy ze to jsou zkopirovany auta s radoby kvalitou. Ta cena jim ta auta prodava. Proti nim nic nemam, kdo chce at jimi jezdi. O tymu H MS mam svuj nazor, ktery jsem jiz zminil. Preju Vam hezky vanoce.
Jako vyrobce racing dilu to mam asi takto, kdyby za mnou prisli od Hyundai nedelal bych pro ne ani mrizku kapoty, protoze to pro me neni partner se kterym bych chtel byt spojeny. Ted do toho nasypou jeste vic a budou mistri. Seb je nejlepsi a urcite by jel super i s Fordkou. Pro me tahle jeho mise je zklamanim. Fandit budu jine znacce a jinemu pilotovi i kdyz nevyhraje. Hosi hezky vikend. Ondra Chaloupka
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!