Šampion s Pozlacenou fabií v Europarku

Ve středu 19. prosince se od 16 hodin uskuteční v knihkupectví Luxor v OC Europark v Praze-Štěrboholích křest nové knihy Pozlacená fabia.

Zúčastní se ho jak autor Petr Dufek, tak její hlavní protagonista, úřadující mistr světa v rallye Jan Kopecký.

Publikace sleduje kariéru nejúspěšnějšího českého soutěžáka všech dob od jejích počátků na motokárách a v rallyekrosu, přes periodu strávenou na okruzích až po jeho účinkování na domácích i zahraničních rychlostních zkouškách. Jan Kopecký svých největších triumfů dosáhl za volantem vozů Škoda Fabia, ať už šlo o specifikace WRC, S2000 nebo R5. Na svém kontě má vyhrané rychlostní zkoušky ve WRC, tituly v evropském i asijsko-pacifickém seriálu a nejnověji i prvenství v klasifikaci světového šampionátu kategorie WRC 2.

Honza vypráví o svých vítězstvích a prohrách, excelentních výkonech i haváriích. Umožňuje čtenáři detailně nahlédnout do zákulisí svého milovaného sportu. Vždyť svoje síly měřil s borci kalibru Loeba, Solberga či Ogiera. S rallye objel celou zeměkouli a podíval se do i mnohdy velmi exotických destinací. Obsahem tak není jen líčení samotného průběhu jednotlivých klání, ale i spousty dalších momentů a detailů, na nichž ovšem nesmírně záleží.

Životní příběh továrního jezdce týmu Škoda Motorsport je ilustrován množstvím atraktivních fotografií, z nichž některé jsou zveřejněny vůbec poprvé. Nechybějí ani zajímavé statistické údaje.

Křest knihy je spojen s autogramiádou a zájemci si Pozlacenou fabii budou moci přímo na místě zakoupit.

Kniha je k zakoupení i na eshopu eWRC: www.ewrc.shop

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!