29. 5. 2006 00:00 − 2800× − 21

Druhé eWRC video Rally Český Krumlov 2006

Druhé video z Rallye Krumlov pro vás tentokrát sestříhal Tomáš Wanka alias Shacki.

Letošní Krumlov se mi líbil, a to i přes značně nepříznivé počasí. Na místě jsme byli od pátečního poledne, takže jsme stačili najet i hodně rychlostních zkoušek. Vlastně kromě Malont jsme stihli všechny. Kdo ty tratě neviděl, neuvěří – z jezdeckého hlediska jsou nádherné.

Díky tomu, že jsme si při najíždění vytipovali pěkná místa, jsme neměli nouzi ani o zajímavá představení. První záběry jsou z šotolinové části RZ2, kde nás notně potrápil hustý déšť, močůvka a několik arogantních pořadatelů. Na noční průjezd jsme byli na RZ3 v Rožmitálu, kde pršelo možná ještě víc, ale viděli jsme docela pěkný sport v levé zatáčce. Kvůli tmě a dešti jsem tam toho moc nenatočil, ostatně více času jsme pak trávili s Vojtou Štajfem u jeho ohořelé Imprezy.

Druhý den jsme začali na skoku u obce Spolí. První průjezdy a skoky (především Vojtěch, Cais, Brynda, Vaňáč a Vodička) nás natolik nadchli, že jsme tam zůstali i na druhé průjezdy. Pak už následoval přesun na Římov, kde se oproti původnímu plánu jelo jen jedno kolo. Umělý skok nebyl nic moc, navíc byl silný vítr. Na druhý průjezd jsem se přesunul ke kapličce na výjezdu, kde jsem také viděl několik zajímavých průjezdů.

To nejlepšího z toho, co jsem natočil, si můžete prohlédnout na více než desetiminutovém videu. Nezbývá než doufat, že se vám to bude líbit.

Druhé eWRC video Rally Český Krumlov 2006 – Tomáš Wanka (80 MB)

Komentářů celkem: 21
29. 5. 2006 20:29
0 0
2Shacki: Jasně, chápu ;o)
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!