10. Subaru BRZ TRZ Žiželice 2019

Jako by s jarním sluníčkem zmizely všechny nešvary předchozích ročníků.

Subaru BRZ TRZ Žiželice se skutečně vydařila po všech stránkách.

Desátý ročník provázelo sluníčko po celý den, možná i díky tomu byli všichni počínaje pořadateli, přes diváky až po závodníky, velmi usměvaví a spokojení. Přihlášení využívali trať do posledních chvil a připravili tak divákům stojících podél tratě parádní podívanou. Při jubilejním ročníku středočeského testování dokonce padl rekord trati, o který se postaral Karel Trojan se Škodou Fabia R5. Krásný pohled byl však samozřejmě i na ostatní vozy – na Mitsubishi Lancer Evo VI Jiřího Kalisty, Porsche Miroslava Janoty i Karla Macka, nebo na Peugeot 208 R2 téměř místního závodníka Václava Dunovského.

Pořadatelé opět připravili bezpečnou trať a celou sobotu pilně pracovali pro bezpečnost diváků i závodníků. Ti, kteří nemohli být přímo ve středočeských Žiželicích, mohli sledovat díky Garáž.cz přímý přenos z první RZ. Odměnou všem zúčastněným pak byl zasloužený večerní relax v podobě koncertu Kapitána Dema v žiželickém Kulturním domě.

Desátý ročník byl zkrátka zadostiučiněním pro všechny – po letech příšerného počasí mohli diváci v teple sledovat závodní vozy, závodníci nemuseli řešit déšť, sníh či vítr a pořadatelé snad poprvé nepromrzli na kost. Avšak nejen díky počasí se vše zadařilo a pořadatelé mohou být spokojení, velké poděkování patří hlavně partnerům testování – Subaru, obci Žiželice, firmám Crocodille, Betonové výrobky Končák, Race day a Garáž.cz.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!