13. 5. 2019 20:02 − 4284× − 0

Matěj Kamenec se spolu se Sparrow Racing vrací na tratě

Matěj Kamenec s Honzou Houšťěm se po kotrmelci na Valašce objeví znovu na Rallye Český Krumlov.

Posádka odstartovala sezónu na Valašce ve velkém stylu. Vedla s přehledem hodnocení nejen své třídy, jenže pak přišla osudová RZ13 a druhý průjezd Bystřičky.

V rychlé levé se na vytahaném bordelu nepodařilo udržet auto na trati a výsledkem bylo několik kotrmelců a konec v soutěži. "Bohužel jsem neodhadl svou rychlost už v té první levé zatáčce a zadní kola uklouzla na štěrku," popisuje nehodu Matěj. "Snažil jsem se to narovnat, což se sice nakonec podařilo, ale už jsem nestačil dostatečně dobrzdit do té následující druhé zatáčky. Auto vlivem velké rychlosti nezatočilo, navíc v zatáčce bylo hodně vytaháno. Do poslední chvilky jsem doufal, že to ještě vyjde, ale auto v příkopu zakoplo a už jsem s tím nemohl nic dělat."

Posádka se po absenci na Šumavě vrací na tratě právě na Krumlově. "Díky týmu Sparrow Racing a novým sponzorům se nám podařilo opět naplnit rozpočet tak, abychom mohli sezónu dotáhnout až do finále," děkuje Honza Houšť. "Za to jim patří velké díky a my se budeme snažit jim to vrátit co nejlepšími výsledky. Tímhle zveme všechny naše fanoušky do Českých Budějovic do servisní zóny pro naše nové podpisové karty. Těšíme se na vás na výstavišti!"

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!