21. 5. 2019 06:19 − 2637× − 0

Výstava sportovních a historických vozidel v Žákavé 2019

Zveme Vás na druhý ročník výstavy sportovních a historických vozidel v Žákavé v prostoru fotbalového hřiště FK Žákava.

Myšlenka uspořádat výstavu aut, jejichž obrázky nám visely v dětských pokojích, vznikla v roce 2018, kdy jeden z pořádající party kamarádů slavil čtyřicáté narozeniny. Původní plán byl oslovit další petrolheady a sehnat možná 30 zajímavých sportovních aut. Nakonec se podařilo dát dohromady přes 80 vozů, mezi nimiž nechyběly takové skvosty, jako Lamborghini Diablo, Ferrari 512TR, DeTomaso Pantera, Porsche 911 GR3 RS, Honda NSX, vozy značek Lotus, Jaguar, Maserati, BMW, Mercedes-Benz a mnoho dalších.

Vzhledem k pozitivnímu ohlasu od vystavujících i od návštěvníků na minulý ročník jsme se rozhodli, že ve spolupráci s Historical Cars Club s.r.o., uspořádáme druhý ročník. V tuhle chvíli máme potvrzenu účast okolo 100 vozů, návštěvníci se mohou těšit na několik ostrých závodních speciálů a závodních formulí, automobilové ikony, jako je AC Cobra s osmilitrovým (!) motorem, Porsche 550 Spyder přezdívaný Malý parchant, Honda NSX, jejíž vývoj významně ovlivnil Ayrton Senna, historické vozy Škoda, málo vídané vozy, jako DeTomaso Pantera, Honda Z600, Matra Murena, a samozřejmě celou plejádu vozů Ferrari, Porsche a opět dorazí i překrásné Lambo. Po skončení výstavy pak zahraje skupina Arzzen.

Výstava se koná v sobotu 25.5. od 10 do 17 hodin na tréninkové ploše u fotbalového hřiště FK Žákava, vstupné bude 50,- korun a výtěžek celé akce věnujeme na podporu dětského hemato-onkologického oddělení ve FN Plzeň.

Odkazy:

www.vystavaaut.cz
www.haimaplzen.cz
Facebook

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!