30. 5. 2019 13:58 − 1599× − 1

RI Okna Racing se ve Vyškově vrací na soutěžní tratě

Přesně po dvouměsíční pauze od prvního a zároveň prozatím i posledního závodu při březnové Valašské rally…

…se o nadcházejícím víkendu na tratích v okolí Vyškova představí posádka RI Okna Racing týmu ve složení Jan Jelínek – Petr Ingr. V rámci druhého podniku rallysprintové série otestují nejen pro ně stále nový vůz Škoda Fabia R5, ale především zdravotní kondici spolujezdce Petra Ingra.

A proč právě jeho kondici? „Už v průběhu valašky se u Petra začali objevovat zdravotní problémy, které se rychle zhoršily. Jeho zdravotní stav nám pak bohužel nedovolil odstartovat ve dvou plánovaných závodech na Šumavě a v Českém Krumlově, což je nám i kvůli našim fanouškům velmi líto," objasnil fandům rychlých kol důvody absence posádky červeno-bílo-modré Fábie R5 v předchozích dvou závodech velkého mistráku pilot Jan Jelínek.

„V minulém týdnu jsme ale absolvovali krátký test a vypadá to, že by snad Petr mohl být již v pořádku. Vše ale samozřejmě nejlépe prověří až soutěž sama. Oba se do Vyškova už moc těšíme. Pokusíme se samozřejmě kromě sbírání dalších zkušeností s novým vozem i potěšit naší jízdou diváky kolem tratí," láká fanoušky na sobotní závod pilot RI Okna Racing týmu. Posádka bere závod také jako přípravu na svou oblíbenou soutěž mezi vinicemi v okolí Hustopečí, která je v plánu týmu pouhých čtrnáct dní po vyškovském sprintu.

Komentářů celkem: 1
31. 5. 2019 21:22
0 0
Trošku nechápu p.Jelínka.Když p.Ingr měl problémy,proč nezkusil na ty podniky jiného mitfáru?Volných je jich dost.
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!