Jiří Šteg - eWRC.cz
11. 6. 2019 08:09 − 2484× − 0

Rally dětem nebude chybět ani v Hustopečích

Zveme děti na exkurzi do zákulisí rally teamu.

Mistrovství ČR pokračuje 14. a 15. června v Hustopečích a s ním i další díl Rally dětem. Vančík Motorsport ve spolupráci s partnery MOL Česká republika a SAMOHÝL MOTOR ukáže dětem vše, co mohou obvykle vidět pouze zpoza hrazení kolem týmového zázemí. Přiblížíme jim pravidla rally, ukážeme jim, co to je rozpis a jak se připravuje, provedeme je zázemím týmu jezdců Miroslava Jakeše a Martina Březíka, dozví se více o tom, jak se posádka připravuje na rally a co dělá v jejím průběhu, jak se pracuje s pneumatikami a co všechno se dělá během servisní zastávky i co dokáží mechanici všechno opravit.

Kateřina Trojanová, bývalá rally pilotka a trojnásobná držitelka ocenění Zlatý volant, která bude jejich průvodkyní, je seznámí také s bezpečnostní výbavou posádky a podělí se s nimi o zážitky ze své kariéry. Na závěr udělá s dětmi malý kvíz a předá jim na cestu domů malou rally upomínku na jejich návštěvu.

Během doby, kdy jsou rally vozy na trati, proběhnou dvě padesátiminutové exkurze a to v sobotu 15. června od 10 a 12 hodin. Proběhnou v servisním areálu Moss v Herbenově ulici, kde je umístěna servisní zóna a kde proběhne od 9:00 a 12:50 servis aut všech účastníků rally. Naše první exkurze následuje a druhá exkurze předchází tento servis, aby si děti mohly spojit zážitek ze zákulisí s tím, co uvidí v akci při „ostrém“ servisu.

Přihlásit se lze na e-mailu rallydetem@seznam.cz do čtvrtka 13. června do půlnoci ve formátu jméno dítěte/věk/čas exkurze/mobilní telefon. Opozdilci se mohou hlásit i v pátek prostřednictvím SMS ve stejném formátu na mobil 607 570 505.

Těšíme se na vás a doufáme, že se dětem bude akce líbit.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!