Vlastimil Resl - eWRC.cz
13. 6. 2019 21:25 − 3067× − 0

Vonka Racing zve na Hustopeče

Jednou z posádek, vodících po tratích rychlostních zkoušek českého MČR atraktivní Porsche 997 GT3, jsou Jan Vonka a Milan Klička.

Ve třídě 4 patří k hlavním favoritům na nejvyšší příčky. Ostatně po vyhrané Valašce a čtvrtém místě na Šumavě přidali v Českém Krumlově bronzem další pódium. V průběžné klasifikaci jejich kategorie drží průběžnou druhou příčku a na Agrotec Petronas Rally Hustopeče jí budou chtít vylepšit tím spíše, že jde o Honzův domácí podnik.

„Bydlím nedaleko a zažil jsem začátky tohoto podniku ještě v dobách, kdy se jezdil volný coby Rallyshow Modřice. Ambice tedy jsou samozřejmě vítězné. Naše auto je na této soutěži trochu handicapováno tím, že je čistě okruhové. Velký počet rozbitých a šotolinových úspěchů není pro dlouhou skříň a nízké vyvěšení kol ideální. Pro vítězství však uděláme maximum. Ostatně jako vždy,“ hovoří odhodlaně pilot, jenž je dlouholetou ikonou především okruhového závodění.

Jeho slova potvrzuje i spolujezdec Milan Klička. „Také já zažil Hustopeče ještě v době Modřic. A na tamní krásné tratě se moc těším. „Rozbíječky“, které našemu Porsche nesvědčí, vynahradí dostatek rychlých úseků. Chceme zajet nejlepší možný výsledek a věříme v podporu početného množství fanoušků, které tímto chceme pozvat k tratím rychlostních zkoušek i do servisní zóny,“ těší se Středočech z Berouna.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!