1. 8. 2019 17:40 − 8195× − 5

Invelt Rally Pačejov se hlásí o postup

Pačejovští jsou odhodláni posunout svou soutěž do velkého mistráku.

V Pačejově se závodilo, ale i slavilo. Přijde rallysprint série o tuto vydařenou soutěž? Zařadí se Pačejov po bok velkých dvoudenních rally? Odpovědi nejen na tyto otázky naleznete v naší reportáži.

MMAARTIN, Motorsport revue a Rally Fans Katovice

Přidejte se na FB stránky RFK www.facebook.com/RallyFansKatovice

Videa, fotogalerie, články a magazíny hledejte také na www.msrevue.cz. Máme rádi motorsport!

Komentářů celkem: 5
1. 8. 2019 19:43
0 0
Jednoznačně souhlas. Organizace, způsob informování diváků a starost o ně, nádherné RZ, to vše Pačejov kvalifikuje do naší nejvyšší ligy. Držím palce, ať to vyjde smajlík
1. 8. 2019 21:46
0 0
V prvnířadě organizačními týmu patří obrovkská pochvala za odvedenou práci. Skvělá rally se skvělým obsazením a jejich touhu (a nejspíš i záměr sponzorů) jít do velkého mistráku naprosto chápu a je to logický krok. Z pohledu diváka v tom vidím mnohá ale:
Podzimní termín místo Příbrami, o tom asi nemusíme debatovat.
O titulu nejspíš rozhodnuto.
Termín po Barumce (odpadají posádky, co na sprintu testují)
Dostanou i šampionát historiků?
Kolik aut na podzim přijede?

Těším se a zároveň se bojím, aby s diamantu nebyl obyčejný kámen, za mne byl nynějši termín pořádání jak ze snu.

Pořadatelům věřím, v účast posádek doufám a tajně doufám, že se sprint přesune do Příbrami...
2. 8. 2019 10:22
0 0
taky bych se přiklonil k tomu, co píše Tomš, Pačív byla a je moje srdcovka a tahle změna ve mně vzbuzuje obavy a rozpaky, nebojím se, že by to nebyli schopni uspořádat, to rozhodně ne, ale ta soutěž může přijít o to, co jí dělalo a dělá krásnou, snad jenom vidím belzebuba na zdi a vše klapne smajlík
3. 8. 2019 22:09
0 0
Tomš : Kalendář rally a rallysprintů je našlapanej a moc změn nevymyslí. Hezký by bylo, kdyby termín Pačívu nechali, ale museli by Barumku asi o týden posunout. Příbram je v řiti a stejně ji hodně pomáhali Pačívský. Tratí je dost, prachy dodá Invelt, sláva a plácání po zádech dodá pořadatelům sílu a chuť do akce. Už nyní se na Nepomucku budují dobré vztahy, aby bylo povolení (benefiční koncerty a podpora dětského domova). Nové RZ se nabízí - Kramolínská, něco u Vrčeně, Strážovická se protáhne až přes Břežany do Smrkovce. Můžou se za Pačejov jet "Příbramská" Hvožďany. Další je ježděná trasa Pačejov-nádraží - Třebomyslice - Lhota. Pěkná RZ přes Kvášňovice s přírodním retardérem u lomů a známé pačívské serpentiny. Tratí je dost. Horší to bude s tím, jak píšeš. Pokud bude termín jako Příbram, bude rozhodnuto, peníze utracené a přijede polovina startovky.
5. 8. 2019 11:57
0 0
Pamatuju a znám soutěže v oblasti Pačíva, co se jezdí/jezdily na podzim a i ty měly své neopakovatelné kouzlo. Dnes posádky hodně jezdí na soutěže, kde se jim líbí přístup pořadatelů, takže já věřím, že ani Pačejov jako poslední soutěž roku v MČR (a předpokládám i historiků) nepřijde o "své" posádky.
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!