Drama až do samého konce

Komentovaná reportáž z Rallye Železné hory 2019.

Po Hořovické rallye, Podorlické rally a Radouňské rallye se účastníci ČMPR sjeli do podhůří Železných hor. V okolí Chrudimi na ně čekalo devět rychlostních zkoušek o celkové délce 66 km v čele s více než jedenáctikilometrovou erzetou Pohořalka – Petrkov, která patří mezi největší chlouby letošního ČMPR. Závod okořenily dešťové přeháňky a celkové pořadí se neustále proměňovalo v důsledku množství výpadků hlavních favoritů. Do reportáže jsme tím pádem zařadili více crashů. Všechny naštěstí dopadly jen pokroucenými plechy.

Vedle předních posádek jako vždy uslyšíte rozhovory s účastníky z hloubi výsledkové listiny a prostor dostali také nováčci, včetně těch, pro které byla Rallye Železné hory životní závodní premiérou!

Možná si někdo všimne drobné nesrovnalosti v celkových výsledcích. Na třetím místě skončila posádka Radim Vavřík, Martin Zigler (Mitsubishi Lancer Evo IX). V hodnocení ČMPR ale nefigurují, protože nechtěli brát body posádkám, které na rozdíl od nich jedou celou sezónu ČMPR. Závod tedy opravdu dokončili jako třetí, pohárové body si gentlemansky nevzali (což dělává víc posádek, které si některý závod ČMPR přijedou vyzkoušet).

Užijte si plnokrevnou dvacetiminutovou stopáž. Pokud by to na vás bylo dlouhé, ve vysílání TV Sport 5 aktuálně běží verze zkrácená na 14 minut. Díky dobré spolupráci s Českou televizí se můžete těšit také na devítiminutovou reportáž, kterou v premiéře uvidíte ve středu 20. srpna od 22:20 na ČT Sport.

Fotografie, textové a video reportáže z ČMPR 2019 najdete na stránkách Motorsport revue, připojte se také k facebookové skupině ČMPR OFFICIAL.

Videa, fotogalerie, články a magazíny hledejte také na www.msrevue.cz. Máme rádi motorsport!

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!