Pozvánka: Rallye Stars Kramolín 2019

Startovní listina charitativního závodu s podnázvem Jedu pro Filípka je nabitá k prasknutí.

Rallye Stars Kramolín 2019 se blíží (28. 9. 2019) a my vám přinášíme ty nejdůležitější informace. Především všem doporučujeme závod nevynechat, protože to bude velké. Startovní listina je naplněna velmi zajímavými vozidly i ze slavné skupiny B. Ale co bychom se rozepisovali, mrkněte na pozvánkové video. Důležité věci vám sdělí sám ředitel soutěže Petr Lemmons Šulc.

Na Václava se tedy odjede podnik nazvaný Rallye Stars Kramolín tentokrát s přízviskem Jedu pro Filípka. Jak už sám název napovídá, akce navazuje na úspěšnou sérii několika závodů spojených do původního projektu Jedu pro Adámka, v rámci kterého se vybralo přes 120 tisíc pro dobrou věc. Celkový výtěžek z akce bude předán rodině nemocného Filípka, který trpí dětskou mozkovou obrnou a to před vyhlášením výsledků závodu. Přispět na dobrou věc budou moci jak posádky, tak fanoušci motoristického sportu. Zakoupit bude možné samolepky s logem projektu Jedu pro Filípka, dále trička ze speciální edice s logem závodu Rallye Stars Kramolín a v neposlední řadě bude možné přispět do zapečetěných kasiček, které budou připraveny na různých místech závodu. Hlavními mediálními partnery závodu jsou Rally Fans Katovice a Motorsport Revue a vy se samozřejmě můžete těšit na komentovanou reportáž. V centru soutěže bude připraven media stánek, kde bude probíhat promítání nejenom z průběhu závodu. Zkusíme i přímý přenos z trati.

Veškeré potřebné informace o závodu naleznete na www.rkha.cz

Charitativní závod Rallye Stars Kramolín se uskuteční pod záštitou poslance parlamentu České republiky za Českou pirátskou stranu Lukáše Koláříka. „Rally komunita je jako rodina, o čemž svědčí i ušlechtilý účel tohoto závodu. Mrzí mě, že stát pro děti, jako je Filípek, nedělá více, nicméně jsem nadšený, kolik lidí se dokáže semknout, aby mu dopřálo kvalitnější dětství. Já jsem v podobném věku objevil svou lásku k závodům, a proto doufám, že se na akci potkáme za každého počasí v co nejširším počtu a překonáme výtěžek z minulých let.“

MMAARTIN, Motorsport revue a Rally Fans Katovice

Přidejte se na FB stránky RFK www.facebook.com/RallyFansKatovice

Videa, fotogalerie, články a magazíny hledejte také na www.msrevue.cz. Máme rádi motorsport!

Komentářů celkem: 9
19. 9. 2019 19:55
0 0
Chlapci, nemá tam být: ...startovka je nabitá k prasknutí...?
19. 9. 2019 20:05
0 0
Původně napsal Vrátníček
Chlapci, nemá tam být: ...startovka je nabitá k prasknutí...?
Zdravím, díky za upozornění, opravil jsem - má chyba. Jsme rád, že to někdo opravdu čte. smajlík
19. 9. 2019 21:42
0 0
ewrc: aktualizujte startovku,prosím. Někdo přebývá,někdo chybí....
20. 9. 2019 21:31
0 0
Tak Barbucha přesedá k volantu i když jen jak předjezdec.Tak jsem zvědav jak se jí to zalíbí a zda v budoucnu? pujde dál?
21. 9. 2019 18:56
0 0
a hujeru, všiml sis, do čeho přesedá? smajlíksmajlík
22. 9. 2019 18:54
0 0
No fakt nevím a pamatuju celkem dost a nějaký Robin,fakt nevím.Ale mohl bys někde vyštrachat foto,možná bych si vzpomnělsmajlík
23. 9. 2019 13:23
0 0
23. 9. 2019 18:44
0 0
Tož to bude výživné sledovat takovou raketusmajlíksmajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!