6. 11. 2019 11:32 − 5578× − 1

Racing Expo 2019 – Motorsport pod jednou střechou

Racing Expo 2019 (8. – 10. 11., PVA Expo Letňany) nabídne jedinečnou možnost vidět tváře motorsportu včetně jejich techniky.

Když jsme před pár lety zvažovali, zda je pro podobnou akci u nás místo, nebyli jsme si upřímně vůbec jistí. Racing Expo má za sebou úspěšný start a letos vjíždí do třetího kola závodu bez cíle. Rok od roku se startovní listina zkvalitňuje a návštěvníci mají na dosah tisíce koní spoutaných v nadupaných speciálech všech možných motoristických odvětví. 3. ročník výstavy hlásí plno, k vidění bude téměř 150 závodních speciálů. A přesně to je prvořadým cílem organizátorů. Na jednom místě a během jednoho dne umožnit fanouškům seznámení s auty a motocykly, které většinou vidí jen na fotografiích či v televizi.

Kopecký, Šonka, Lacko, Vojáček, Drotár, Michl, Štajf, Macík, Hošek, Vršecký … k výstavě tohoto rozsahu samozřejmě patří i účast samotných jezdců. Neodmítají. Fanouškům jsou vděční za jejich přízeň a rádi se s nimi setkají bez kombinéz a přileb, bez nervozity z blížícího se startu. Zájem je oboustranný. Dokazují to čísla z minulých ročníků. Na Racing Expo každoročně přichází kolem stovky špičkových závodníků a o besedy i autogramiády je opravdu velký zájem. Přesný časový harmonogram stále doplňujeme a najdete ho zde.

Poslední dva ročníky a rychlý růst výstavy nás jen utvrdil v tom, že Racing Expo je pro vystavovatele i návštěvníky stále atraktivnější. Podívejte se na video z minulého ročníku, kde Tomáš Enge potvrzuje, že je na co koukat. A určitě se přijďte na výstaviště v Letňanech přesvědčit na vlastní kůži, že nekecal!

V kombinaci se souběžně probíhající výstavou Glasurit Classic Expo, která se věnuje zase veteránům, půjde určitě o velice příjemně strávený den. Výborná příležitost, jak do svých ratolestí napumpovat trošku motoristické historie a současnosti zároveň. Lancia Stratos HF „Jolly Club“, Fiat 131 Abarth „Alitalia“, kolekce závodních historických škodovek a k tomu desítky veteránů v top kvalitě. A hned vedle „erpětky“, okruhové, vrchařské a dakarské speciály, tahače, motorky, a dokonce i člun.

Vstupné platí na obě akce zároveň a 10 volných vstupenek můžete vyhrát i na facebooku eWRC. Více informací naleznete na www.racingexpo.cz a www.classicexpo.cz nebo na facebookových profilech obou akcí. Těšíme se na vás!

Komentářů celkem: 1
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!