30. 12. 2019 20:18 − 4175× − 0

Silvestrovské Videonovinky

Na závěr roku patří trochu té legrace. My jsme si jí letos u Videonovinek užili dost, tak se pobavte s námi.

Přejeme vám krásný konec roku, který byl pro nás extrémně hektický. V samém závěru jsme museli dát dohromady sbírku, se kterou se pokusíme zajistit pokračování Videonovinek příští rok. Článek si můžete přečíst v tomto článku, který si můžete přečíst po kliknutí ZDE.

Hned po Novém roce dám dohromady seznam těch, kteří už přispěli na další pokračování Videonovinek, a zveřejníme vybranou částku s aktualizacemi. Jste skvělí, je vás hodně a moc si toho vážím. Teď jsem ale někde v šumavských hvozdech s prckama a snažím si trochu vyčistit hlavu…Mám tady také jen omezené počítačové vybavení (mám sebou jen tablet), tak věřím, že mi to prominete a pochopíte. Každopádně se nemusíte bát, že bych si užíval v Karibiku s penězi z účtu :)

Na účet Videonovinek vás už řada přispěla, ale k cíli je ještě dost daleko. Celkově mě to ale naplňuje optimismem a myslím, že by se nám to mohlo podařit. Rally fanoušci jsou evidentně ti nejlepší! Přeji Vám za celý tým Videonovinek to nejlepší jak do konce tohoto roku, tak samozřejmě vše nej, v tom novém, kde doufám budeme společně. Přeji Vám hlavně zdraví a štěstí, pohodu a nějakou tu legraci, která občas v životě chybí. Snad vám k tomu dnešní Videonovinky dopomůžou.

Pro ty, kteří chtějí přispět, tak zde je číslo účtu Videonovinek: 291478206/0300

Číslo účtu v zahraničním formátu:

Účet 291478206/0300

IBAN CZ5903000000000291478206

BIC (SWIFT) CEKOCZPP

Zde najdete všechna naše videa: https://www.youtube.com/user/maxmann78/videos

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!