2. 3. 2020 15:20 − 7975× − 4

Rally-Mania.cz přechází pod eWRC.cz

Od 1. března 2020 dochází ke spojení dvou webů věnovaných rally.

Dlouhodobě utáhnout server věnovaný rally je u nás obtížné. Stojí to neuvěřitelné množství času a ruku na srdce, noví lidé, kteří by se do chodu chtěli aktivně zapojit, jaksi chybí. Vše tak stále leží na bedrech těch, kteří to již dělají 15 a více let. Je nás ale méně a méně, takže spojování sil se nabízí. S Honzou Froňkem jsme o tom mluvili už dlouho a čas už k tomu dospěl. Vím, že pro něj není úplně jednoduché opouštět vlastní projekt po tolika letech, ale i u nás bude mít on i ostatní jeho kolegové volnou ruku. Takže vítejte a doufáme, že se vám u nás bude líbit:)

No a Honza Froněk si na závěr malinko zavzpomínal: "13. 2. 2006 parta nadšenců rozjela web Rally-Mania.cz. Dostat se mezi zavedenou dvojku Autosport.cz a eWRC.cz nebylo jednoduché. Ale díky lidem, kteří měli stejné zapálení pro věc, se to postupem času povedlo. Raději nebudu nikoho jmenovat, protože bych určitě na někoho zapomněl. Ale velký dík patří všem, a těch lidí za 14 let bylo opravdu hodně! Za tu dobu vzniklo přes 18 tisíc článků, nahrálo se 1654 fotogalerií a web navštívilo přes 10 miliónů uživatelů. Kdo by si to na začátku pomyslel! Jenže poslední roky byl znát ústup ze slávy. V jednom člověku se to holt těžko táhne a hodnoty se s přibývajícím věkem mění. Nechtěl jsem se vydávat cestou, jako některé weby, které nasazují jen tiskové zprávy a sem tam nějakou fotogalerii. Námluvy s eWRCem probíhají již nějakou dobu. Ruku na srdce, kdo nekouká do nejlepší databáze výsledků. A ten čas právě nadešel."

"Web Rally-Mania.cz tu bude dál, ale už bez dalších aktualizací, takže jen jako archiv. Stránka na facebooku pokračuje také dál s fotkami, videi a rychlými zprávami. Ale to nejdůležitější, na webu eWRC.cz bude nová sekce Rally-Mania, kde najdete výlety na MS (rozšířili jsme nově kapacitu o pár míst na letošní vyprodaný rok), nástěnný kalendář na konci sezóny, "testy" aut apod. A jinak nebudou chybět ani články z MS, perličky a zákulisí. Takže hurá na eWRC.cz ;-)"

Komentářů celkem: 4
2. 3. 2020 21:281
0 0
Gratuluji,sňatku z rozumu a přeji hodně šťěstí na společné cestě rally životem..smajlík Honza Froněk,je srdcař,který miluje tento sport a měl sem to stěstí, ho potkat na Mexické rally a je to vážně v dobrém slova smyslu "magor"Honzo,jen tak dál..smajlík
2. 3. 2020 21:542
0 0
Super zpráva. Konec něčeho dobrého znamená začátek ještě lepšího.
3. 3. 2020 15:293
0 0
Nech ta spolupraca vali !
4. 3. 2020 07:104
0 0
Good luck! smajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!