Jakub "kuře" Kura - eWRC.cz
18. 3. 2020 13:20 − 5318× − 2

Azory alespoň virtuálně

Šíření nákazy COVID-19 způsobilo odložení Rallye Acores na zářijový termín a jako malou náhradu si nyní můžeme soutěž zajet virtuálně.

Vzhledem k situaci ve společnosti, kdy platí nařízení o tom, že máme být doma a vycházet se může pouze do práce a z několika dalších důvodů, přišli organizátoři Rallye Acores se zajímavým nápadem, jak si alespoň virtuálně užít rallysport v čase původního konání jejich soutěže. Ti, kteří mají nainstalovánu hru DiRT Rally 2.0 mají možnost se registrovat do virtuální Azorské rally, která se odehraje v rámci Clubs na Racenetu, který je součástí hry. Své síly mohou změřit jak jezdci na počítačích, tak ti, co hrají na konzolích a klasifikace bude pro všechna zařízení společná. Povolenými vozy budou speciály třídy 2, tedy někdejší vozy R5.

Jelikož ve hře nejsou k dispozici tratě Rallye Acores, organizátor zvolil jako náhradu Novozélandskou rally, která se dle jeho slov blíží charakteru azorských zkoušek. Samotné virtuální klání započne 23. března a bude trvat do 29. března. Informace o soutěži včetně podmínek registrace a konkrétní skladby rychlostních zkoušek se dají nalézt na následujícím odkazu. Tímto se nabízí otázka, kolik postavíme eWRC týmů? :)

Komentářů celkem: 2
18. 3. 2020 17:19
0 0
smajlík Super smajlík
18. 3. 2020 20:49
1 0
Kdyz bude Racenet fungovat (obcas nefunguje a ted momentalne opet ne), tak se rad pridam smajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!