Jakub "kuře" Kura - eWRC.cz
1. 4. 2020 13:09 − 9987× − 6

Obhájí letos Honza Kopecký titul?

Letošní sezóna je ovlivněna světovou pandemií nového koronaviru a jejím následkem je radikální změna podoby našeho mistráku.

Letošní jaro přineslo většině z nás jiné starosti, než je netrpělivé hledání odpovědí na otázku, kdo s kým či s čím pojede nebo kde bude mít letos shakedown Barumka, protože světová pandemie a na ní navázaná opatření způsobily, že jednotlivé soutěže jsou rušeny či přesouvány na podzimní a zimní termín. Nejinak je tomu u nás, když se postupně první tři podniky sezóny ve velkém mistráku odložily a i nad některými dalšími visí výrazný otazník. Vzhledem k nejasnosti dalšího vývoje se už zhruba týden v zákulisí řeší, co s celou letošní sezónou, zda se vůbec pojede či zda bude vynechána a v historických análech zůstane pro rok 2020 navždy ponechám prázdný řádek beze jmen mistrů. Dnes vám však přinášíme dosud neveřejné informace, které dají na průběh sezóny odpověď.

Jak se povedlo díky poctivému vybírání modrého kontejneru na tříděný odpad na adrese Opletalova 1337 zjistit, letošní sezóna v rally bude plná nej. Bude tou nákladově nejpřívětivější, ekologicky nejudržitelnější a divácky nejpřístupnější za poslední roky. V získaných materiálech, které však nejsou kompletní, jelikož část byla slepena zbytky obalů od kachny sedmi chutí se nám povedlo zjistit, že si vedení našeho sportu pohrávalo s několika myšlenkami. Tou první bylo odjet MČR v simulátoru Richard Burns rally po vzoru iniciativy Valašské rally, kterou dle poznámek prosazovali hlavně "mlaďoši, co by jen nejraděj seděli u počítače", avšak proti tomuto řešení se zvedla vlna nevole, neb část jezdců nesouhlasila s použitím nejnovějších NGP fyzik na českém pluginu a trvala na použití starých fyzik.

Proto bylo toto řešení smeteno ze stolu a náhradní řešení bylo volit deskovky, které jsou poslední dobou velmi populární. Protože již nějaký čas existuje stolní hra Rally Bohemia, která umožňuje zažít pocity soutěžních jezdců i v poklidu domova, zdálo se řešení být nasnadě. Panoval na něm i výrazný konsenzus, zejména když autoři slíbili urychleně dodat zbylé velké soutěže a zdálo se, že nic tomuto řešení nebrání. Avšak jak se ukázalo, problém nastal z hlediska rozesazení ke stolu, protože na jednom herním plánu může hrát omezený počet hráčů. Z toho důvodu se různě vymýšlelo, jak to udělat, aby u jedné hry neseděla špička, která by mezi sebe nikoho nepustila. No a finální nápad nakonec rozsekl celé řešení letošní sezóny.

Aby se určilo, kdo bude kde sedět, padl k závěru jednání návrh, aby si jezdci tahali sirky a odtud už byl jen krůček ke konečnému řešení mistrovské otázky. "Už se šeřilo a pořád jsme nemohli přijít na to, jak to udělat. Nakonec někdo řekl, aby si tahali sirky a nám to přišlo jako super nápad. Proto jsme nachystali sedm balíčků s různě dlouhýma špejlema a nejlepším z loňska vždy pošleme fotku a podle zprůměrovaného pořadí z minulých pěti let si budou vybírat, kterou špejli vytáhnou. Mistra určíme jednoduchou metrikou pánských šaten, kdy bude na konci roku platit, že kdo to bude mít v součtu nejdelší, ten bude mistr," potvrdil nejmenovaný luhačovický člen Komise rally. Nám tedy nezbývá, než si počkat na prví losování a zjistit, zda se dočkáme nějakého překvapení na konci sezóny nebo zda bude dominance Honzy Kopeckého pokračovat i v novém systému mistrovství.

Komentářů celkem: 6
1. 4. 2020 13:45
0 0
smajlík smajlík
1. 4. 2020 13:50
0 0
A já slyšel, že byla ve hře i varianta že se postaví pár RZ z Hotwheels dráh a každý si pořídí autíčko smajlíksmajlíksmajlíksmajlík ale padlo to jelikož není techniku kde otestovat, protože u nás není tak malá STK smajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlík
1. 4. 2020 13:50
0 0
Pro doplnění navrhuji, aby případná shoda pořadí dvou jezdců byla řešena pomocí hry Kámen-nůžky-papír.smajlíksmajlík
1. 4. 2020 14:03
1 0
Pepan A1 ale pouze v téhle verzi smajlík https://youtu.be/DUuRL9oqVJA
1. 4. 2020 15:51
0 0
Re: Maxifavos - smajlíksmajlíksmajlík
Sob
1. 4. 2020 16:14
1 0
Pěkně smajlík
A elektrorally jezdci můžou hrát "Vyděržaj pioněr"
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!