14. 4. 2020 12:53 − 8390× − 33

Agrotec Petronas rally 2020 zrušena

V rámci opatření k zamezení šíření koronaviru se letošní ročník v termínu 19.-20. června 2020 nepojede.

Vážení sportovní přátelé, fandové rally,

I když jsou přípravy na 16. ročník AGROTEC PETRONAS Rally 2020 v plném běhu a celý organizační tým pečlivě pracuje na organizaci a zajištění, musím vzhledem k současné situaci v rámci opatření k zamezení šíření koronaviru oznámit, že letošní ročník v termínu 19.-20. června 2020 neuspořádáme.

Nutí nás k tomu nejasná situace okolo možnosti uvolnění uspořádání sportovních podniků s účastí diváků do konce června, ale i situace v zúčastněných obcích a městech, zainteresovaných úřadech a v neposlední řadě u našich partnerů a sponzorů.

I pro nás to je těžké rozhodnutí, protože máme rádi tento sport. Také letos jsme chtěli na jižní Moravě pro posádky připravit zajímavou kompaktní rally mezi vinicemi, s přátelským přístupem k účastníkům.

Vzhledem k současné situaci jsme však přípravy přerušili a rozhodli nabídnout pomoc našeho AGROTEC Autoklubu v AČR obcím, městům a partnerům, kteří s námi dlouhodobě spolupracují a podporují organizaci rally v našem regionu.

Věřím, že chápete naše rozhodnutí. Jsme přesvědčeni, že tím podpoříme možnost uspořádání následujících ročníků a pokračování skvělé spolupráce s obcemi, městy, úřady, ale také s partnery a sponzory.

Poděkovat chci Vám všem, kdo jste do této doby na organizaci pracovali, vydali potřebná rozhodnutí, schválení, souhlasy nebo poskytli podporu s uspořádáním letošního ročníku. Velice si toho vážím.

Martin Rada
předseda organizačního výboru
AGROTEC PETRONAS RALLY

Komentářů celkem: 33
16. 4. 2020 21:13
0 0
Nechci zde dělat někomu obhájce, ale BRINCA znám velice dobře jako rallyového fanouška u nás i v zahraničí a i jako člověka velmi znalého tohoto krásného sportu. Vůbec se mu někdy nedivím na jeho ostřejší reakci viz genianální difka, jehož nick už o něčem svědčí a zásadně tato osoba nedává příspěvky patřící na tento web. Avšak toto by mělo být věcí správce webu nedělat z toho politickou agitku. Přeji vám všem hodně zdraví v této době.
16. 4. 2020 21:58
0 0
Tak ,když je BRINCO borec s velkým bé, proč každého s kým nesouhlasí , vulgárně napadá. Dá se nesouhlasit i slušně.smajlík
Fox
16. 4. 2020 22:07
0 0
Daniel12
16. 4. 2020 21:13
Zajímavé - druhý příspěvek v průběhu 3 let...
BTW, prvních několik slov popírá zbytek příspěvku.
Ale k věci - nikdo nedělá politickou agitku (zajímavý slovník, to jsem slyšel naposled někdy v 80. letech), jen diskutujeme o současné situaci. A ta, bohužel, je mnohem více o politikaření, než o medicíně.
Hezky nám byly nasazeny náhubky, které jsme si navíc sami museli vyrobit, zavřeli jsme se sami do boudiček a někteří k tomu ještě radostně vrtí ocáskem.
Ale hlavně nic nepolitizovat, že ?
16. 4. 2020 22:13
0 0
Tak Brinco není borec s velkým B,je to jen člověk,který miluje tento sport..Pánové,kteří proti mě něco mají,možná nějaký komlex,mám vás u prdele..
16. 4. 2020 22:23
0 0
Fox,si mě pobavil...udělat ze sebe vola a ještě takhle hezky..smajlík
Fox
16. 4. 2020 22:26
0 0
Jsem si nevšiml, že bys ze sebe udělal vola nějak hezky...
Mizím, je to tu jen tvoje.
16. 4. 2020 23:04
0 0
Fox, tak hlavně, že si zvládnul zjistit můj počet příspěvků, já na tvůj taky mrknul a myslím, že ta boudička by tě mohla katapultovat ke kýžené tisícovce. Mě tato situace určitě nevyhovuje, jo a pozdravuj genianála při politickém dialogu...
17. 4. 2020 02:01
3 0
Jako woe souhlasim s tim, ze by se tu politika resit nemela, ale momentalne je zpolitizovany prakticky vsechno. Za 17 let jsem se tu naflejmoval mrte (Barum vs. Bohemia, Kresta vs. Kopecky, Schwarz vs. nikdo), ale takovou koncentraci argumentu ad hominem (natoz vulgarnich) jsem tu snad jeste nezazil. Tak bych toho skalniho znalce chtel pozadat, aby si pred odeslanim svuj prispevek precet a rozmyslel si, jestli to stoji zato.
Fox
17. 4. 2020 13:14
1 0
Tak mi to nedalo a ještě jsem nakouknul. Ono se toho momentálně ani moc jiného nedá....
Kenny: Jak píšeš - ono zrovna teď jako nikdy dřív jde o to, že buď se budu starat o politiku, nebo se o ní (a hlavně o mně, můj život, můj osud) rádi postarají jiní. Že těch několik nýmandů, co v téhle době má tu moc, uvěznit 10 mio lidí a rozhodovat o bytí a nebytí desítek tisíc živností by jen uvítalo,aby se o politiku nikdo nezajímal je nabíledni. To, že se nic nejede je POLITICKÉ rozhodnutí, tak se vy "fandové" proberte a otevřte oči.
Daniel12/BRINCO: Díky, žes mi spočítal příspěvky, nějak nechápu tu "kýženou tisícovku". Chodím sem roky a občas, když mám něco na jazyku, tak to sem napíšu. U tebe jsem, jak je mým (zlo)zvykem, mrnul, kdo dělá advokáta a všiml jsem si, tvůj první (a až do včera poslední) je 3 roky starý. To jen tak na okraj, normálně nechodím počítat příspěvky smajlík Tak se nečerti. /
Tak dál: Polovinu života jsem prožil v době, kdy se za jiný názor zavíralo. Mám dojem, že taky nejsi nejmladší, s mnoha tvými názory souhlasím (naposledy v diskuzi o Mexicu), s některými třeba ne, ale nenapadlo my mě, urážet a nadávat někomu, kdo to vidí jinak než já. Kde se v tobě (a i u pár dalších zde se projevujících návštěvníků) bere ta zloba, ta nenávist k někomu, kdo má jiný názor ?
Jsem šťastný, že jsem se dožil doby, kdy se můžu svobodně vyjadřovat, ale zároveň to nevidím jako příležitost někoho na dálku urážet. Jsi fanoušek ? Zkritizuj můj výkon na trati RZ, ale nenadávej mi, když mám na něco jiný názor než ty, prosím.

17. 4. 2020 14:05
1 0
smajlík ten BRINCO je fakt k smíchu smajlík Ono je zbytečné to dál řešit.. ve vlastní zaslepenosti mu stejně nedojde, že proti němu nemá nikdo nic, jen se v komentářích projevuje jako idiot, když s každého, kdo nesouhlasí nebo má jiný názor uráží smajlík Škoda jen, že ta láska k tomuhle sportu neovlivní charakter.
17. 4. 2020 14:36 Upraveno 14:37
1 0
Původně napsal Duffy
smajlík ten BRINCO je fakt k smíchu smajlík Ono je zbytečné to dál řešit.. ve vlastní zaslepenosti mu stejně nedojde, že proti němu nemá nikdo nic, jen se v komentářích projevuje jako idiot, když každého, kdo nesouhlasí, nebo má jiný názor uráží smajlík Škoda jen, že ta láska k tomuhle sportu neovlivní charakter.
vážně se v duchu dobře bavím, že drobnou poznámkou v dialogu s Foxem jsem tady rozpoutal takovou bouři...původně jsem měl na jazyku tvoje slova v plným znění, ale ovládl jsem své ´´nízké pudy´´ reagovat na trdlo, co nedokáže vnímat souvislosti z dnešní situace vyplývající a určitej druh humoru (pozn. tu genianální dífku jsem nevymyslel já, ale má drahá...pro milovníky čistoty češtiny vysvětlení, lze si dosadit výraz ´´prdelní´´ ve smyslu srandovní). Duffy, máš naprostou pravdu, že více to řešit je zbytečný...
17. 4. 2020 17:07
0 0
Fox, ty toho asi nechápeš víc, ale nemá cenu si kazit vzájemně víkend, jinak advokát nejsem, jsem pouze OSVČ, takže na tuto dobu naprosto sdílím tvůj názor, jinak jsem chodím taky už roky, ale příspěvky nepíšu a ani moc nečtu, tak proto ten počet. Jinak geniánála řešit nechci, protože ten kdyby nenapsal kritiku k Petru Poulíkovi, tak to jeho příspěvkové smetí určitě nepatří na ewrc. Přeji všem hezký víkend a ahoj v lepších časech, Dan Hlaváček
JVK
17. 4. 2020 23:31
0 0
Ja myslim, ze vyrazy zde pouzite jsou na cervenou kartu. Co na to redakce?
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!