První "skoro-rally" po koronaviru má termín

První závod v rally po koronavirové krizi, který má už teď jistý termín, se odehraje 19. – 20. června na Autodromu v Sosnové.

Vyadá to, že doba temna, která letos zcela nečekaně zasáhla nejen český motoristický sport, pomalu ale jistě končí. Pořadatelé pomalu začínají spřádat plány na podniky, které by se mohly ještě do konce roku uskutečnit. Zatím není možné ani předpokládat, kdy zcela pominou opatření, která omezují konnání sportovních akcí na území České republiky, a proto teď není zřejmé, jestli už například během prázdninových termínů, nebo dříve, bude možné uspořádat rally za přítomnosti diváků. V tuto chvíli je možné plánovat sportovní akce v uzavřeném prostoru a bez přítomnosti diváků. Rally by se tak k divákům dostala prostřednictvím médií a my budeme u toho. Máme proto radost, že můžeme prezentovat počin pořadatelů Autodromu Sosnová, kteří uspořádají závod pro licencované jezdce rally právě na Autodromu v Sosnové.

Autoklub Česká Lípa v AČR uspořádá, ve dnech 19. – 20.6.2020, na Autodromu Sosnová klubový závod pro licencované jezdce rally. V rámci tohoto závodu počítáme s různými konfiguracemi Autodromu tak, aby vzniklo několik rychlostních zkoušek. Podrobnosti zveřejníme po publikování podmínek, které pro pořádání sportovních akcí bude stanovovat vláda ČR.

Oficiální sdělení Autodromu Sosnová.

Komentářů celkem: 3
27. 4. 2020 18:20
0 0
No hurá, termín krásnej smajlík, ale kdy proběhne testace smajlík. Zatím je povoleno jen 10 lidí, ale na testaci bývá tak 60 i víc lidí. Tak babo raď smajlík
27. 4. 2020 19:09
0 0
Bez diváků je to jako na Traiva Rally Cupu. A právě to je ten důvod, proč Traiva Rally Cup nesleduji, neprohlížím galerie atd. Ale jezdcům přeji, aby si to užili.
27. 4. 2020 19:35
0 0
U Traivy je to škoda, ale to že je to bez diváků má své důvody.
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!