Videonovinky – Rallye Šumava – ve zpětném zrcátku

Tentokrát vám přinášíme ohlédnutí za Rallye Šumava Klatovy, která je bohužel letos další soutěží, která se neuskuteční ve svém tradičním jarním termínu.

Pěkný den přátelé. Jak to zvládáte? Mě z toho už trochu hrabe. Na výlety jezdím po bývalých rychlostních zkouškách a nejradši už bych byl někde na soutěži v servisu a s mikrofonem. Atmosféra závodů je návyková a na sobě to dobře pozoruji. Už ale pomalinku začínáme chystat techniku a snad se brzy dočkáme prvních správných Videonovinek bez roušek.

Rallye Šumava Klatovy je jednou z oblíbených a tradičních českých soutěží. Je to také nejstarší soutěž na území České republiky a mnoho let zahajovala domácí šampionát. Vždy tak měla kouzlo něčeho nového, tajemného, kdy fanoušci čekali na nové jezdce a novou techniku, kterou připravili na danou sezonu. Dost často se také na Šumavě objevovali zahraniční závodníci a zejména ročníky kolem přelomu tisíciletí, kdy se zde objevovala první wéercéčka, měly punc něčeho až nadpozemského. Tak daleko ale náš video archiv ale nesahá, ale i tak vám přinášíme docela dlouhé ohlédnutí do historie od roku 2009 do současnosti (a něco málo navíc… ;-) . Vychutnejte si tedy další ohlédnutí Videonovinek za soutěží, která se letos kvůli koronaviru neuskuteční. My doufáme, že takových soutěží, které nebudeme moci navštívit s kamerou, bude už jen málo.

Komentářů celkem: 2
5. 5. 2020 06:47
0 0
Děkuji, že jste v sestřihu nezapomněli na Juru.smajlík
5. 5. 2020 08:50
0 0
Vidět po letech p.Kroba bylo velmi příjemné překvapeni smajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!