Videonovinky – testování Malonty (nejen) Daniel Landa

Videonovinky natáčely na testování u Malont a natočili jsme zde několik rozhovorů včetně Dana Landy, který testoval Mitsubishi Lancer EVO IX.

Daniel Landa se opět vrací za volant soutěžního vozu. Tentokrát usedne do silného Mitsubishi Lancer EVO IX a absolvuje s ním Radouňskou Rally, která je zařazena do Českomoravského poháru v rally. Na VI. testovací RZ Malonty jsme s ním udělali rozhovor.

Daniel Landa závodí v rally už téměř dvacet let a za tu dobu stihl 86 startů. Jeho historie na ewrc-results.com je velmi bohatá. Startoval s produkčními vozy, s ryzím áčkem a vyzkoušel i vozy WRC a R5. Nyní má před sebou start na soutěži ČMPR s Mitsubishi Lancer EVO IX s výkonem 480 koní. Danovi držíme palce a věříme, že mnoha fanouškům předvede v Radouni pořádný sport a spoustu smyků.

Komentářů celkem: 4
2. 6. 2020 15:091
1 0
Čas 4.40 stánek ,,Oficiální obchod DANIEL LANDA" v přívěsu smajlík Landa je prostě ,,bůh" - na testech auta má svůj stánek ! To nemají ani tovární týmy na svých oficiálních testech . On má prostě svůj svět ....to by mě zajímalo kolik z těch 6 triček prodal smajlík
2. 6. 2020 22:292
0 0
Prodalo se plno věcí smajlík Bylo to super smajlík
3. 6. 2020 07:243
1 0
Nedávno jsem si zrovna říkal co je s Danem, že už se dlouho nikde nesvezl . smajlík
3. 6. 2020 11:484
0 0

Chlapi, já to nemyslel nijak negativně nebo zle - právě naopak. Mít svůj stánek na testování, tomu říkám kultura, kterou nemají ani v MS. Jen bych ty trička doplnil pivem a cukrovou vatou - toť trumfne pokaždé vše smajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!