Redakce - eWRC.cz
19. 6. 2006 00:00 − 2343× − 2

Čtenářská fotosoutěž – Rallye Agropa Pačejov

Osmým kolem pokračuje čtenářská fotosoutěž, tentokrát s tématem letošního ročníku Rallye Agropa Pačejov.

Osmým kolem pokračuje čtenářská fotosoutěž, tentokrát s tématem letošního ročníku Rallye Agropa Pačejov. Pokud se tedy chcete pochlubit svými fotkami a k tomu si ještě zahrát o nějakou tu výhru, pošlete nám do uzávěrky pátého kola vaše nejlepší záběry.

Každý z Vás má možnost zaslat nám několik nejlepších fotografií. Po uzavírce pak proběhne vyhodnocení, které bude mít na starosti odborná porota složená z dvorních fotografů stránek eWRC.cz. Všechny zaslané a schválené fotky budou k vidění na našich stránkách, autora vítězné fotografie samozřejmě odměníme. Vzhledem k tomu, že příchozí fotky bude redakce průběžně ověřovat, objeví se Vámi zaslané snímky na našich stránkách s jistým zpožděním (maximálně 1 den).

Dříve, než přejdete na stránky čtenářské fotosoutěže, pořádně si prostudujte pravidla. V případě nejasností nás neváhejte kontaktovat na redakčním mailu redakce@ewrc.cz, případně v komentáři pod tímto článkem. Pokud narazíte na nějakou chybu, dejte nám prosím vědět na téže e-mailové adrese.

Čtenářská fotosoutěž a fotogalerie je přístupná na následující adrese

http://www.ewrc-media.com/fotosoutez/

Komentářů celkem: 2
Anonym IP:212.158.134.146
19. 6. 2006 19:48
0 0
Dobrý večer, chtěl bych poslat fotku do soutěže, ale nenašel jsem přihlašovací formulář a formulář pro vkládání fotek. Můžete dát návod nebo dkaz?
Děkuji.
Anonym IP:212.158.134.146
19. 6. 2006 19:51
0 0
sorry, už jsem to našel
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!