25. 6. 2020 12:08 − 2025× − 0

Změna místa konání závěrečného závodu Amatér Rallye

Před pár dny proběhl telefonát se zástupcem Středočeského kraje ohledně dojednání času o předání klíčů a prostoru Milovického letiště.

Bohužel, nic se nedojednalo a oznámil mě, že rada Středočeského kraje zrušila veškeré pronájmy letiště (do září 2020). Důvodem je znovuobnovené jednání mezi původním provozovatelem letiště Mladá R. P. a Krajem (zástupce státu). Dle mého názoru to skončí soudem! Ten náš rozhovor vám ani nebudu popisovat. Jediné co k tomu řeknu: arogance úředníků. Pokud bych tam nevolal, tak se to ani nedozvíme a nevím, jak se vše dořeší.

Nastalo řešení, co s tím. Padlo rozhodnutí odvolat závod a možná i konec Amatér Rallye. Začal jsem rušit objednávky, sanitku atd. Asi tak po dvou hodinách jsem se rozhodl z boje neutíkat. Proběhl telefonát do Bělé pod Bezdězem a uzavření dohody pronajmout areál na neděli 28. června 2020 pro uskutečnění závodu Amatér Rallye. Dnes byl pronájem potvrzen včetně zajištění místního občerstvení.

Základní údaje z programu nedělního závodu: uzávěrka přihlášek 26. června 2020 v 9 hodin, otevření depa 27. června 2020 ve 21 hodin (dřív nenajíždět), 28. června 2020 zahájení přejímek v 7 hodin a start závodu kolem 9:30. Vše najdete v novém programu.

Předběžná délka závodu čítá kolem třiceti kilometrů a startovné 2.500,-

Ještě jednou se omlouvám za vzniklé změny a těším se na setkání v Bělé

Za AR Milan Blahout

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!