Jakub Malina - eWRC.cz
24. 8. 2020 16:19 − 4823× − 1

ČENDOVA RZtka – 5. pokračování

Rád bych Vás touto formou pozval na 5. ročník motoristické akce, která je pořádána na počest našeho kamaráda Martina Vodehnala.

I přes situaci, která u nás vládla a stále vládne, jsme se na konci zimy rozhodli, že uděláme základní kroky pro případné pokračování již zaběhlé tradice a uspořádáme tak 5. ročník. Termíny na konci prázdnin nám dávaly furt naději, že by se vše mohlo vracet k normálu a nemuselo by nic bránit.Nakonec se tak i stalo, a pokud tam nahoře někomu nehrábne, sejdeme se 5. září na klasickém místě a to na letišti u Škoda Auto Kvasiny. Jen připomenu, že se nejedná o žádný závod, ale o volné svezení na uzavřené trati, kde je možnost svézt známé, partnery nebo jen otestovat techniku. Průběh akce zůstává stejný, pouze prodloužíme dopolední sekci a to tak, že začneme už v 9:00.

Nyní je na startovce cca 45 aut, převážně historiků, takže se bude na co dívat. Po pauze slíbil účast Marek Sum s jeho nově postaveným BMW E30 v M kitu, bratři Hejhalové vyrazí s oběma vozy, Roman Mihulka se přijede sžívat s novou technikou – Fordem Escort RS 2000.

Z moderních aut můžu zmínit Tomáše Uhera aka Ragnottiho v naftě a stálici Leoše Vašátka. Tihle dva dovedou jet sakra rychle a co je lepší pro diváky, čistá stopa jim nic moc neříká..

Takže pokud si chcete užít trošku adrenalinu, dorazte v sobotu 5.9.2020 do Kvasin.

Pro bližší info sleduj FB a nebo buď v 9:00 na značkách. Pro případné info pište – cube@cubephotography.cz

Komentářů celkem: 1
24. 8. 2020 21:311
0 0
Z moderních aut můžu zmínit Tomáše Uhera aka Ragnottiho v naftě:potvrzuji,mimochodem loni na rally Kroměříž dokonce vyhrál i 1rz celkově a na Mikulášské byl taky hodně "vděčný divákům"smajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!