11. 9. 2020 13:38 − 3439× − 0

Rally Vyškov hlásí připraveno ke startu

Ve Vyškově budou moci letos diváci vidět velmi zajímavé startovní pole.

Ve Vyškově je vše připraveno k odstartování již 28. ročníku této tradiční jihomoravské soutěže. Administrativní přejímky neabsolvovalo v pátek ráno devět posádek, které se ze soutěže omluvily. Odstartuje tedy celkem 104 dvojic, přičemž nikdo ze špičky na vyškovských tratích chybět nebude. Aktuální seznam převzatých posádek včetně startovních čísel je možné vidět po kliknutí na následující odkaz: is.autoklub.cz/racing/entries/list/e3e87519-a671-45bb-b4d3-7ccf8eec643a. Růžově označené posádky se omluvily.

„V jednání byl do poslední chvíle i start několika slovenských posádek po zrušení Rally Tatry, avšak se start již nepodařil vyjednat,“ doplňuje ředitel Rally Vyškov Jaromír Palásek.

Pořadatel apeluje na diváky a všechny ostatní účastníky rally, aby se chovali ohleduplně a respektovali veškerá opatření, která je budou do určité míry omezovat. V zájmu bezpečnosti všech účastníků je také nutné respektovat pokyny pořadatelů a orgánů Policie ČR vzhledem k situaci zapříčiněné pandemií COVID-19. „Po zvážení všech okolností jsme se bohužel rozhodli neorganizovat komentovaný start a cíl rally, neorganizovat oficiální divácká místa a rovněž nepovolit přístup divákům do servisního areálu rally. Prosíme diváky, aby se snažili mezi sebou udržovat doporučovaný odstup, pokud to daná situace umožní,“ říká předseda Hanáckého rally klubu v AČR Ing. Ladislav Petráš.

Předpověď počasí slibuje na sobotu teplé slunečné počasí, proto zveme všechny příznivce do Vyškova! Náš hlavní mediální partner redakce I-Motorsport.cz připravuje online reportáž, která bude provázet celou rally od začátku až do konce v reálném čase. Odkaz na tuto online reportáž plnou aktuálních fotografií, informací, rozhovorů a výsledků bude možné najít na našich webových stránkách. Bude optimalizována pro zobrazení i na mobilních zařízeních při minimální spotřebě mobilních dat, proto jí doporučujeme sledovat i z terénu, ať jste v obraze.

Veškeré informace o Rally Vyškov 2020 jsou k dohledání na oficiální webové stránce www.rallyvyskov.cz. Sledovat můžete také stránku Rally Vyškov na Facebooku nebo Instagram Rally Vyškov, který bude rovněž plný zajímavého obsahu!

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!