Vlastimil Resl - eWRC.cz
15. 9. 2020 16:23 − 2481× − 0

ZAV Jemníky 19. – 20. 9. 2020

Po roce se tento víkend opět na trati mezi Jemníky a Bojeticemi u Mladé Boleslavi rozburácí motory.

Dostaveníčko si zde dají jezdci ze seriálu závodů automobilů do vrchu, Edda Cup. Bude to pro ně sedmý závod v této atypické sezóně, která měla začít koncem března na Autodromu v Mostě a jako první přírodní trať měly být začátkem května právě Jemníky. Díky vyhlášenému nouzovému stavu musely být oba závody přesunuty na pozdější termíny. Závod v Mostě uzavírá o víkendu 17. – 18. října sezónu Edda Cupu, Jemníky se jedou nyní a ještě první říjnový víkend bude závod na Zbraslavi.

Závod bude probíhat za stejných podmínek jako v předchozích ročnících. Start je umístěn na konci obce Jemníky, délka trati je necelých dva a půl kilometru a depo je umístěno za cílem, v průmyslové části v Bojeticích a dále přímo na komunikaci, která je pro potřeby závodu od pátku od 16.00 do neděle do 19.30 uzavřena. Jediný rozdíl je v tom, že zřejmě nebude u studánky kiosek pro diváky. Takže svačiny raději sebou, nebo příchod situovat přes depo, kde bude kiosek plně vybavený.

Stejně jako loni budou mít diváci v rámci slosovatelného vstupného možnost vyhrát věcné ceny od našich partnerů. Loni byla hlavní cena velký zahradní gril, která putovala až do dalekých Klatov. Letos to bude opět z tohoto sortimentu, kdy bude hlavní cenou krásný kovaný stojan na dříví s příslušenstvím. Cena vstupného bude 70,- Kč na den a 100,- Kč pak za oba dva dny.

Pořadatelé tohoto závodu zvou všechny fanoušky motoristického sportu na tento víkend do Jemník u Mladé Boleslavi. Přijďte podpořit jezdce v jejich jízdách a pořadatele v jejich snažení.

Za pořadatele Lukáš Dufek

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!