4. 10. 2020 10:21 − 9695× − 12

Chcete tričko/mikinu ze speciální edice eWRC?

Opět reagujeme na vaší poptávku a trochu výjimečně vám nabízíme limitovanou edici týmového oblečení.

Mnoho dotazů, kde se takové tričko dá pořídit, přišlo v reakci na fotku, kde v něm sedím ve Focusu WRC na návštěvě u Jiřího Jirovce. Tohle tričko i mikina byly letos před sezónou pořízeny exkluzivně pro tým, který tvoří výsledkovou databázi eWRC-results.com. Z větší části tedy věci odešly do zahraničí, ale to neznamená, že nejsou vidět i u nás, viz druhá fotka:)

Ale když už jste projevili takový zájem, tak jsme se domluvili s Hothess, kteří nám edici vyráběli, že vyrobí i limitovanou edici pro vás. Limitovaná je především množstvím, protože tričko/mikina budou vyráběny pouze na objednávku, kterou je třeba uskutečnit do úterka. Pak z nabídky zase zmizí a nechají se vyrobit pouze objednaná množství/velikosti. Cena není úplně nízká, ale jde skutečně o příjemný materiál. Nikomu to opět nenutíme, nemáme z toho jako eWRC ani korunu, za stejnou cenu jsme to i nakupovali. Objednávejte zde.

Následující věci zatím vyrobeny nebyly, ale zajímá vás váš názor, zda by o ně byl zájem, třeba jako vánoční dárek?

Kromě toho je možné znovu objednat roušky, o které byl velký zájem, ale opět jste nám psali, že jste nestihli/nevšimli apod. Takže také do úterka:)

Objednávejte zde.

Komentářů celkem: 12
1 0
Moc hezky to vypadá.
0 0
I ten polštářek s pytlem vypadají dobře, při rozumné ceně ideální dárek k vánocům smajlík
Souhlasím, polštář i pytel by se hodili.
0 0
Tričko objednaný, a polštářek bych rozhodně bral takysmajlík
5 Upraveno 20:49
0 0
Shacki, nebyla by prosím tabulka velikostí? Není XL jako XL a jelikož se jedná o zakázkovou výrobu, tak tohle asi těžko vyměním za jinou velikost... Díky předem smajlík
6
0 0
když si na webu Hothess rozklikneš jednotlivý produkt, tak tam mezi fotkama je i ona tabulka velikosti ;)
0 0
Triko objednáno. smajlík
0 0
Jsem blbec, prohlídnul jsem vždycky jen první fotky z náhledů smajlík
Díky oběma smajlík
0 0
Roušku jsme chtnul už přo první objednávce super, už mi byla i pochválena smajlík, polštář by se hodil, pytel je podle mě k ničemu, už jsem jich pár rozdal, když jsem je dostal na běžeckých závodech, jakmile do toho člověk hodí něco těžšího než klíče, mobil a peněženku, tak to řeže do ramen.
10 Upraveno 17:01
0 0
Triko objednáno. Doufám,že v něm udělám parádu příští rok ve světěsmajlík Kdyby tak byla mikina s kapucí ,nemělo by to chybu
11
0 0
Příští rok si svět musím dát... německo, cokoliv... smajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlík
12 Upraveno 07:12
0 0
Mikina přišla. Ač nerad, tak musím napsat, že jsem dost zklamaný. Rozměry dle kterých se měla vybrat sedí dobře. Ale střih je úplně mimo. Břicho na pořádnej pivní pupek, šířka rukávů jako pro kulturistu a límec na krk, že by se tam vešli dva. Čekal jsem, že bude vypasovaná jako na fotce. Alespoň trochu stahovací. Ale bohužel. Já vím, že každej je jinej… ale tohle je o hodně mimo.
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!