28. 10. 2020 10:43 − 11109× − 22

Zrušení 4. Rally Klatovy

Organizační výbor se vzhledem ke stále se nelepšícímu epidemiologickému stavu rozhodl zastavit přípravy soutěže.

Přestože jsme si její konání moc přáli, vývoj počtu nakažených nás vede k přesvědčení, že nyní je tím nejsprávnějším rozhodnutím přispět k vládou vyhlášeným mimořádným opatřením. Byli jsme do poslední chvíle motivováni podporou široké veřejnosti, vstřícností místních samospráv a všech dotčených správních úřadů. Přes veškerou snahu jsme do dnešního dne neobdrželi výjimku z platných omezení, nutnou k možnosti pořádání soutěže.

Naše velké poděkování patří za maximální nasazení Janu Šťovíčkovi, prezidentu Autoklubu České republiky, a Milanu Hniličkovi, předsedovi Národní sportovní agentury, kteří se nám maximálně snažili pomoci. Moc si toho vážíme. Vzhledem k vážnosti situace ale upřednostníme veřejný zájem. I když je nám to moc líto, že se letošní Rally Klatovy nebude konat, všem je jasné, že zdraví je teď na prvním místě! Děkujeme za pochopení.

Komentářů celkem: 22
30. 10. 2020 20:26
0 0
Původně napsal MMAARTIN
Ad Mistr republiky: Zas bych to toliko neprožíval. Jako fanoušci přece můžeme Vencovi pogratulovat - a tedy o tom i beztrestně psát v diskuzích. smajlík Pro mě osobně to prostě je vítěz letošní sezóny a je mi jedno, jestli to někdo uznal od stolu, či ne. smajlík
Ale bohužel sponzoři většinou nevyslýchávají názory nás, zasvěcených.
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!