Redakce - eWRC.cz
14. 11. 2020 08:09 − 16915× − 75

Covidiáni – Rally is not dead

Na světě je další kniha z pera Petra Poulíka.

Objednávky na www.forforever.cz

Kolikátá je to knížka Petře?

Sedmá , tedy po pravdě osmá, podle toho jak se na to podíváš, mám hotovou knihu Rally is not dead, ale ta zatím nebyla svázána a vytištěna!

Jsme na rallyovém serveru, kdy Rally is not dead bude k mání?

Odpovím malinko ze široka! Letos je divný rok a nic moc nejde hladce ! Dal jsem přednost COVIDIÁNŮM, protože to co se děje ovlivňuje, náš život, to po čem člověk touží a co ho dělá šťastným. Když vidím na FB a v mediích příspěvky kluků, kteří mají obrovskou vášeň pro sport, nakoupená auta, funkční týmy, utracené mraky peněz a teď se v Čechách nesvezou. Je to smutné! Ti kluci buď seženou další peníze a jedou venku, nebo musí vše zakonzervovat. Léta jsem žil pro rally, all in, jen abych mohl v autě sedět! Dnešní stav pocitově nerespektuji a strašně mě štve! Takto brát lidem radost ze života, pro to nevidím nejmenší důvod! V okolních zemích žijí stejní lidé, mají stejnou díru do zadku a pořád se tam jezdí, hraje fotbal, venku se dělá sport jen s jistým omezením! Pořád to nějak funguje, protože je snaha, aby to fungovalo, ale tady?

Rally pro mě byla vždycky svoboda, poslední souboj, člověk, posádka, příroda , který jsem si mohl užít! O cestě ke svobodě jsou Covidiáni, nesmíme se nechat s hadrem na ústech zatlačit do kouta a nechat se přesvědčit, že jsme NE –MOCNÝ! Máme to ve svých rukou, pokud se nenecháme zlomit bude platit Rally is not dead . A kdy knížka bude na trhu? Mám takový plán s Tiborem Szaboszim… chvilku počkej a možná to bude fajn dárek k vánocům a fakt dárek , tedy zadarmo to bych si moc přál!

Rally is not dead byl na jaře pořad, skončil?

Je zakonzervován! Proběhla jednání s několika TV , které tento formát oslovil, všechno bylo o penězích. Vydrželi, jsem to celý první covid, 8 týdnů úterý co úterý, velký punk v ilegalitě panelákového bytu. Bylo to fajn, ale po zvolnění bylo nutné sehnat investory a nebo začít makat a uživit rodiny.

Co mají COVIDIÁNI společného s rally?

Víc než bys čekal ! Najdeš tam hrdiny mých předchozích knih, samozřejmě v roce 2053, jsou to kmeti, ale něco v nich zůstalo, odvaha, houževnatost, nezlomnost, v očích jim zůstal vzdor a schopnost neposrat se! Občas se s klukama potkám na benzince, dáme kafe, nikdo nemá na držce roušku, neštítíme se jeden druhého a na rozloučení si podáme ruku, nebudeme do sebe žduchat loktem jako imbecilové! Ne! V Covidiánech jsem popsal něco co stále v těch, chlapech je, už dávno nesedají do závodních aut, mají nadváhu, ale v srdci a duši mají pořád tu samou odvahu!

Co by jsi chtěl vzkázat čtenářům?

Jednoznačně všechny pozdravuji a kluky co věří a stále chystají auta a makají na sobě těm vzkazuji jediné, cítím k nim RESPEKT! A všem ostatním ,odvahu!

Diskuse byla zablokována

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!