18. 11. 2020 16:26 − 4884× − 1

Krizovky Gráfy a Matěje

Se starty docela šetří, ale když vyjedou, stojí to za to.

Nerozlučné parťáky Petra Grafka a Jaroslava Matějku proslavil, samozřejmě kromě výkonů na tratích, jejich nenapodobitelný styl komunikace. V autě a často i v civilu si jdou po krku způsobem, že se válí smíchy každý, kdo má možnost je vidět a hlavně slyšet. Asi ne každému pilotovi by vyhovovalo, kdyby po něm spolujezdec při čtení rozpisu křičel, že je vemeno, a ne každý spolujezdec by zkousnul, že po přečtení "vpravo" se jeho pilot opakovaně pokouší zatočit doleva a ještě se tomu chechtá. Tihle dva to ale nějak záhadně dokáží dát dohromady a dokonce téměř ani nebourají. Ostatně, Gráfa se nejvíc nezrakvil při rally, ale při hokeji. Když v únoru 2017 při charitativním hokejovém zápase ve Zlíně rybičkou fauloval unikajícího Petera Gavláka… a dráty má v noze ještě teď.

Nehod mají naštěstí málo, ale krizovky, ty by byly. A občas docela výživné, jako třeba při Rallye Kroměříž, která je v posledních dvou letech pro Gráfu a Matěje tečkou za sezónou. Tuhle tečku si rádi šperkují vypůjčením Peugeotu 208 R2, který tak jednou ročně nahradí jejich áčkovou Škodu Felicii.

No a protože Petr Grafek má v úterý 18. listopadu narozeniny, k reportáži z Rallye Kroměříž přidáváme ještě další z Rallye Bohemia (skvělý výkon a první místo ve třídě) a jako bonus video z loňské Rallye Kroměříž, kde se Gráfa s Matějem po skoro tříleté "hokejové" pauze vrátili k pořádnému závodění. Sem jsme zařadili i některé jejich starší kousky, jaké asi od nikoho jiného nikdy neuvidíte a neuslyšíte. A je tam záběr i z toho hokeje.

Takže, Gráfo, přejeme ti hodně zdraví, radosti doma i v práci a ať tě pořád rally, blbnutí, no prostě život tolik baví!

Videa, fotogalerie, články a magazíny hledejte také na www.msrevue.cz. Máme rádi motorsport!

Komentářů celkem: 1
19. 11. 2020 07:121
0 0
Borci !!!smajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!