19. 11. 2020 19:48 − 5948× − 4

Rozhovory z motoristického prostředí (nejen) o rally

Možná jste si již všimli nové motoristické platformy, kde můžete najít podcasty – rozhovory se zajímavými lidmi z motorsportu.

Ve světě internetu se čas od času objeví zajímavý motoristický projekt, který stojí za upozornění. Jedním z nich je youtube kanál Autokult.cz, který navazuje na předchozí práci známých motoristických novinářů, kterou jste mohli vídat ve světě internetu, ale například i na Televizi Seznam. Náš sportovně-motoristický server eWRC.cz neřeší konkurenční prostředí a spory, které mezi sebou mohou mít někteří provozovatelé serverů s motoristickou tématikou, a proto nemáme problém upozornit fanoušky rally, že je možné se někde něco ze světa rally a motorsportu dozvědět nového. Jde nám o naše čtenáře a fanoušky rally a pro ně by to mohla být zajímavá informace.

Právě na youtube Autokult.cz začal natáčet své podcasty Adam Eliáš, který může být většině z vás známý, jako bývalý ředitel Autoklubu ČR, ale také jako dřívější činovník Rally Bohemia, či třeba i rally spolujezdec. Pokud budete mít čas a chuť, můžete si zajímavé rozhovory najít třeba na youtube, ale také samozřejmě na podcastových platformách, jako je třeba Spotyfy a podobně…My v tuto chvíli vybíráme několik hotových podcastů, které mají svým obsahem k rally velmi blízko. Zajímavých rozhovorů s osobnostmi motorsportu zde ale najdete mnohem víc.

Komentářů celkem: 4
20. 11. 2020 08:34
0 0
PAN Ládˇa Křeček super shrnutí i,,tovární závodění"a cestování v,,dávné"doběsmajlíksmajlíksmajlíkkucí taky supersmajlík v době ,,kov"spestření závodnických zážitkůsmajlík ok
20. 11. 2020 16:31
0 0
Pod čím to najdu na spotify ?? Díky
20. 11. 2020 18:09
0 0
Našel jsem to jako Auto moto svět Adama Eliáše. A musím autora pochválit, zatím jsem stihl dva díly a poslouchá se to dost dobře, navíc zajímavý výběr hostů.
20. 11. 2020 18:58
0 0
Za mě největší sympatˇák Petr žáček a jeho neskutečné auto..
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!