Lepší podpora pro posádky na vozech značky Peugeot

Bývalý aktivní soutěžák Tomáš Pletka, jenž je jednatelem společnosti Global motorsport CZ, nezahálí.

Global motorsport CZ, oficiální distributor vozů a závodních komponentů pro Peugeot Sport, Citroën Racing a Opel Motorsport pro Českou republiku a Polsko, připravil pro nadcházející sezónu nejen nový e-shop pro jednodušší objednávky náhradních dílů, ale díly budou mít potenciální zákazníci dostupné i na jednotlivých domácích závodech.

Bývalý aktivní soutěžák Tomáš Pletka, jenž je jednatelem společnosti Global motorsport CZ, nezahálí. Sehrál zásadní roli při zajištění speciálů Peugeot 208 Rally4 pro české týmy Minařík Racing a Brynda Racing na Rally Bohemia, resp. Rally Příbram. Jednalo se o jedny z prvních klientských automobilů, které se dostaly k závodním týmům mimo Španělsko, Francii a Portugalsko. Nyní eviduje i objednávky dalších českých subjektů, žhavou novinku značky Peugeot dodává i do sousedního Polska.

„Peugeot 208 Rally4 ukázal svou kvalitu a je o něj velký zájem. Už letos byla objednána více než stovka aut, proto uspokojení dalších objednávek lze očekávat až během jarních měsíců,“ naznačuje Pletka.

Aby zájemcům usnadnil přechod na novou techniku, vznikl během podzimu nový web www.globalmotorsport.cz, jehož součástí je i přehledný e-shop náhradních dílů.

„Zájemci zde najdou přehledný soupis nejdůležitějších dílů, které budeme díky úzké spolupráci s Peugeot Sportem měsíčně aktualizovat. Shop se však nebude týkat jen speciálu Peugeot 208 Rally4, ale i úspěšného modelu Peugeot 208 R2 či ´er pětky´ koncernového Citroënu. Brzy nabídneme i vše pro nové soutěžácké modely Opel Corsa,“ objasňuje Pletka.

Snahou společnosti Global motorsport CZ je však i zlepšení dostupnosti náhradních dílů při závodech MČR a Peugeot Rally Cupu CZ 2021, stejně jako při jednodenních podnicích Rallysprint Série.

„Jsem rád, že jsem uzavřel smlouvu o spolupráci s příbramským týmem Brynda Racing. Společně jsme vytipovali komponenty, které budou mít na závodech neustále k dispozici a zájemci je budou moci v případě potřeby zakoupit v servisní zóně,“ naznačuje fungování spolupráce Tomáš Pletka.

Výhradně Global motorsport CZ bude řešit objednávky nových vozů, technické dotazy a další komerční záležitosti. Tomáš Pletka bude fungovat jako komunikační kanál mezi zákazníkem a francouzskou centrálou.

Brynda Racing bude zodpovědný za distribuci náhradních dílů v České republice. Veškeré objednávky budou přijímány přes nový e-shop nebo přes e-mail. Objednávky budou distribuovány k zákazníkům z Francie nebo přímo z Hluboše, kde Brynda Racing sídlí. Od nového roku dojde také ke změnám v poskytovaných slevách stávajícím i novým zákazníkům.

Komentářů celkem: 3
10. 12. 2020 11:491
0 0
Tomu říkám podpora. Asi si koupím hned 208 R2, protože ceny na eshopu jsou vážně TOP. Například blok motoru s klikovou hřídelí a příslušenstvím je za 506 Kč, vodní pumpa stojí 25 korun, sání je za 11 korun či celý vodní okruh chlazení je za osmdesát haléřů. Kupte to než to smažou! smajlík
10. 12. 2020 12:322
0 0
Ten eshop musel bejt levnejsi nez tahle tiskovka, odhadoval bych to tak na cenu toho bloku smajlík
Fox
10. 12. 2020 13:083
0 0
Mno - ony ty ceny jsou "od" - takže ano, najde se tam i několikakorunová položka - třeba podložka smajlík
Ale například vačkové hřídele kus přes 51 tisíc - no nekup to...
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!