6. 1. 2021 12:59 − 2408× − 0

Zrušení školení časoměřičů 2021

Vzhledem k současné epidemiologické situaci jsou obě plánovaná školení časoměřičů zrušena.
Informace primárně pro časoměřiče.

Na základě současné a výhledově nepříznivé  epidemiologické situace Vám s politováním sděluji,  že po dohodě s organizátory školení i s ubytovateli ruším plánované únorové Společné školení Časoměřičů Autoklubu České Republiky na Revice 12.-13.2.2021 i v Běšinách 26.-27.2.2021.

Podmínkou vydání licence na rok 2021 bude úspěšné vyplnění online testu, připravujeme naučné prezentace na ovládání hodin, na seznámení se  s Národními sportovními řady i se Standardními propozicemi apod.

Vše bude uvedeno na webu AČR ve Věstníku časoměřičů.

Postupně Vás budu ve Věstníku informovat s dalšími záležitostmi, např. systém distribuce řádů, s kalendáři podniků, s nominacemi HČ a dalšími každoročními informacemi jak pro Vás, tak pro HČ.

Důraz na proškolení budeme muset přenést na instruktáže před podnikem. Samozřejmě budu potřebovat i Vaši spolupráci, některé z Vás oslovím a budu rád za Vaše eventuální nápady.  

Věřím, doufám a přeji Vám, aby tato proočkovaná sezona byla již standardní tak, abychom si mohli jednak „zaměřit“, a také se zaměřit na osobní setkávání.

S pozdravem

Ota Berka, předseda komise časoměřičů AČR
berka@porszlin.cz  

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!