Kolik crashů a krizovek najdete?

Top momenty Peugeot Rally Cupu 2020 a zároveň předposlední kolo soutěže.

Čtvrtý ročník Peugeot Rally Cupu zase o kousek posunul úroveň českého pohárového závodění s vozy se lvíčkem ve znaku. Počtem zúčastněných posádek i dramatickým průběhem sezóny. Po každé rally se měnilo průběžné pořadí na většině příček.

O výsledcích v závodech často rozhodovaly krizové situace a crashe. Některé jsme proto zařadili do následujícího sestřihu, a doplnili je převážně dosud nepublikovanými záběry.

Při této příležitosti si zároveň dovolujeme vyhlásit sedmé (předposlední) kolo soutěže Sleduj videa Peugeot rally cupu. Pro vylosovaného výherce opět vybereme ceny z bund, mikin, košilí, triček, zimních čepic, automobilových modelů a spousty dalších věcí s označením Peugeot a Peugeot Sport.

Soutěžní otázka 7. kola zní: Kolik crashů a krizovek ve videu najdete?

Protože má každý svou definici krizovky, dáme toleranci plus mínus dva. Odpovědi posílejte na e-mail: pcup.soutez@seznam.cz do středy 3.2. 23:59, a to ve formátu odpověď + jméno, příjmení, telefonní číslo.

Hlavní ceny, o které se hraje: svezení v závodním Peugeotu + dvěma z vás české zastoupení Peugeotu na měsíc zdarma zapůjčí nový Peugeot 208. Do losování o hlavní ceny budou zařazeni všichni, kteří správně odpoví na všech osm soutěžních otázek. Lze na ně odpovídat jak průběžně, tak na závěr souhrnně.

Videa, fotogalerie, články hledejte také na www.msrevue.cz. Máme rádi motorsport!

Komentářů celkem: 2
29. 1. 2021 21:531
0 0
Tak snad se shodneme na tom, co je krizovka. smajlíksmajlík
30. 1. 2021 05:412
0 0
To je fakt smajlík Tak bude tolerance plus mínus dva. My sami se v redakci úplně neshodneme... Díky za tu připomínku. Stejně máme v plánu to pak rozebrat. Prokop Siwek, MSR
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!