Ivo Vybíral - eWRC.cz
7. 2. 2021 07:07 − 15185× − 22

Oficiální petice Rally srdcem – 3, 2, 1 STARTUJEME

Byla spuštěna oficiální petice Rally srdcem, se kterou se můžete seznámit a pokud s jejím zněním souhlasíte, tak podepsat.

Původně měla být petice odstartována až ve středu 10.2.2021 z důvodu mé účasti na Rally Winter Romania, která se měla konat tento víkend, ale závod byl pro nevhodné počasí odložen. Do toho mi od vás přišlo tolik pozitivních zpráv a telefonátů, že jsem se do toho opřel a hlásím, vše je připraveno! Dnes je 7.2.2021, sedmička je šťastné číslo a štěstí nutně potřebujete ke všemu, co děláte, takže není nač čekat! Tímto okamžikem startuje oficiální petice Rally srdcem proti zamýšlenému omezení bodovat pro vozy s prošlou homologací FIA v národním mistrovství ČR v rally. Veškeré informace, hlavně to, jak se do petice zapojit, kde stáhnout podpisový arch, jak ho vyplnit a podepsat, jak a kam ho podepsaný zaslat zpět k archivaci, aktuální počet podpisů…prostě úplně vše najdete na www.rallysrdcem.webnode.cz V sekci kontakt na mě najdete veškeré kontaktní údaje, kdyby si kdokoli s čímkoli nevěděl rady nebo chtěl něco prokonzultovat.

Znění petice Rally srdcem

My, níže podepsaní občané prostřednictvím této petice žádáme následující:

  • Zrušení omezení bodovat do MČR v rally vozům s prošlou FIA homologací do absolutního pořadí od roku 2022.
  • Rozmanitost a atraktivitu startovního pole, tzn. umožnění bodovat do absolutního pořadí všem závodním vozům s prošlou FIA homologací včetně WRC minimálně do roku 2016 bez jakýchkoli restrikcí.
  • Lepší komunikaci Komise Rally Autoklubu ČR s licencovanými jezdci rally zejména při řešení tak zásadních změn pravidel, které se nás velmi týkají.
  • Omezení střetu zájmu u členů Komise Rally Autoklubu ČR

Děkuji moc všem. Každý podpis má velkou váhu a každý podpis se počítá. Jen společně můžeme něco změnit.

Za Rally Srdcem – Ivo Vybíral

Komentářů celkem: 22
8. 2. 2021 09:28
0 0
Původně napsal Kenny_pce
Vytisknout si to muzu v praci, nejakou propisku snad taky najdu, ale jak dneska vypada postovni schranka? Existujou jeste vubec, nebo budu muset na postu? A znamky se vlastne prodavaj kde? Tady v Mechove je problem i s listkama na MHD smajlík
Přečtěte si nejdříve ty webové stránky a zjistíte, že poštou to posílat nemusíte
8. 2. 2021 09:29
0 0
Původně napsal JanNoha
A kam se ta petice potom pošle?
Klikněte na webové stránky a tam se vše dozvíte.
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!