Štěpán Vojtěch a Peugeot 206 WRC

S kým jiným také uzavřít soutěž s Peugeot Rally Cupem.

Osmikolová soutěž Sledujte videa Peugeot Rally Cupu jde do finále. Bez ohledu na to, jestli jste se dosud účastnili, kdokoliv z vás může soutěžit o svezení v závodním Peugeotu a dvě měsíční zápůjčky nového Peugeotu 208. To jsou hlavní ceny. Po cestě k nim v každém z osmi kol rozdáváme spoustu dalších cen, které do soutěže poskytlo zastoupení značky Peugeot v České republice.

Uzávěrka finále soutěže: středa 17. 2. 2021 v 10:00!

Nejprve se podíváme, jak to bylo s těmi krizovkami a crashi v 7. kole soutěže s Peugeot Rally Cupem. Správnou odpověď jste hledali ve videu Top momenty Peugeot Rally Cupu 2020. Mezi takové nepochybně patří nehody a krizovky. Ty jste měli za úkol spočítat. Jenže, jak definovat pojem krizovka? Na tom, co je to nehoda, se nejspíš shodneme, ale krizová situace? Každý to vnímáme trochu jinak. V redakci jsme dospěli k několika názorům. Těch momentů je ve videu osm. Ale přísněji vzato jen šest. Nebo sedm. Ale dalo by se jich napočítat i devět… A protože v zadání nebylo řečeno, že se musí jednat o RŮZNÉ krizovky a crashe, bylo nutné připsat čárku i opakovaný záběr té vůbec největší nehody sezóny – tedy kolostřešní kombinace posádky Krupička, Ryšánek na Rally Pačejov.

Uznávali jsme tedy všechny odpovědi mezi 6 a 10. Všech deset momentů si můžete sami zkontrolovat ve videu výše. A zároveň se můžete dozvědět, koho malá fanynka Peugeotu tentokrát vylosovala. Na výherce již nyní v zásilkovně čeká balíček s dárky od Peugeotu a Peugeot Sportu.

Finále se Štěpánem Vojtěchem

A jak to bude s tím svezením a ježděním v Peugeotech? Před námi je poslední video, které řadíme i do soutěže. V něm vám představíme opravdovou legendu působení Peugeotu na českých tratích rally. Vlastně dvě legendy. Stejné označení si zaslouží Štěpán Vojtěch i jeho mazlíček Peugeot 206 WRC.

Osmý soutěžní úkol: Ve videu se několikrát ukáže ikonka lvíčka. Vaším úkolem je spočítat, kolikrát se tam lvíček objeví. K tomu připište správné odpovědi všech 7 předchozích kol. Ty zjistíte poměrně snadno…

Odpovědi posílejte do středy 17.2. 10:00 ve formátu odpověď na otázky 1 až 8 + jméno, příjmení, telefonní číslo na e-mail: pcup.soutez@seznam.

Pokud vám stačí soutěžit jen v rámci 8. kola o oblečení a věcné ceny od Peugeotu, stačí poslat odpověď na 8. otázku.

Zjistit odpovědi na otázky 1 až 7 nebude tak těžké, pomůže vám playlist Peugeot Rally Cupu.

Sledujte eWRC a sociální sítě Peugeot Rally Cupu a Motorsport revue, ať vám neunikne, jak dopadne losování osmého kola a o hlavní ceny soutěže!

Videa, fotogalerie, články hledejte také na www.msrevue.cz. Máme rádi motorsport!

Komentářů celkem: 1
16. 2. 2021 09:361
0 0
smajlíksmajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!