22. 2. 2021 09:34 − 2636× − 1

Testovací zkouška na Šternbersku se odkládá

Vzhledem k epidemiologické situaci se březnová akce odkládá, na zatím neurčitý termín.

Pořadatelský tým Futures Contproduct Rally Morava, která úspěšně proběhla na začátku října 2020 a pomyslně zakončila loňskou domácí sezónu, věřil v brzké pokračování svých aktivit. Na začátek března (12. – 15. 3.) naplánoval testovací zkoušku, jako šanci pro posádky rozjet se před startem nové sezóny na „Valašce“.

Avšak naproti tomu, jak se podařilo uspořádat podnik sprintrally, tentokrát vedení Rally klubu Šternberk v AČR nemá pro soutěžící, posádky a fanoušky příznivou zprávu. Vzhledem k epidemiologické situaci se březnová akce odkládá, na zatím neurčitý termín.

„Vše jsme důkladně připravovali, ač letos mnohem více zasáhla do přípravy příroda, panující zimní mrazy a množství sněhu, které napadlo. Naše rozhodnutí test zatím odložit ale hlavně ovlivnila aktuální společenská atmosféra a pandemická opatření. Nemělo cenu veřejnost jakkoli dráždit,“ naznačuje šéf organizačního týmu Miroslav Frýdecky a pokračuje: „Test však automaticky nerušíme, podle situace se budeme snažit najít jiný vhodný termín v dalších měsících, třeba jako přípravu na některý ze závodů velkého mistráku. O vývoji situace budeme zájemce o test posléze informovat.“

Aktuální informace ohledně dění kolem Futures Contproduct Rally Morava a dalších autoklubových aktivit najdete na webové stránky www.rally-morava.cz, stejně jako na facebookovém profilu soutěže Rally Morava.

Komentářů celkem: 1
22. 2. 2021 14:031
0 1
Pokud se to nepodaří uspořádat týden až dva před Valaškou, tak to asi můžou odpískat rovnou. Vždy se na začátku sezóny jezdily Žiželice, pěkná testovací RZ, kde nebyly moc stromy atd., prostě ideální na rozjetí po dlouhé zimě před první velkou rally. Takže pokud se akce neuskuteční před Valaškou, tak už jaksi postrádá smysl.
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!