Petr Eliáš - PR - eWRC.cz
24. 2. 2021 20:16 − 2123× − 0

Do konce března výhodnější Pohár Pirelli

Nadcházející sezona v rally přinese znovu možnost závodit o finanční prémie ve značkovém poháru dodavatele pneumatik Pirelli.

Málokterá značka je se světem motoristického sportu spojena tak úzce, jako je Pirelli. Italský výrobce pneumatik, které jsou využívány miliony motoristů po celém světě, dodává také závodní pneumatiky pro automobilový sport od offroadových závodů, přes rally až po formuli 1. Pirelli je od letošního roku opět na dobu čtyř let výhradním dodavatelem pneumatik pro mistrovství světa WRC pro kategorie Rally 1 (WRC) a Rally 2 (WRC 2 a WRC 3). Úspěchu dosáhlo Pirelli i v loňském roce v Mistrovství Evropy v rally, kdy Alexej Lukyaňuk zvítězil v mistrovství Evropy v rally právě na pneumatikách Pirelli.

Distributor závodních pneumatik Pirelli pro Českou republiku, firma Motorsport s.r.o., bude stejně jako v předchozích letech organizovat Pirelli Pohár v rally v České republice. Tento pohár je určený pro všechny závodníky bez ohledu na třídy v nichž závodí, a uspět tak mohou závodníci třeba z nejnižší třídy, pokud se jim bude dařit pravidelně bodovat. Pohár Pirelli bude vypsán, jak pro Mistrovství České republiky v rally, tak pro Rallysprint sérii. Účastníci Poháru Pirelli mohou kromě vysoce kvalitních závodních pneumatik Pirelli spoléhat také na zvýhodněnou cenu pro účastníky poháru, která teď navíc může být do 31.3.2021 ještě výhodnější. Neváhejte proto, a přihlaste se do Poháru Pirelli a využijte stejnou kvalitu pneumatik jako v mistrovství Evropy či v mistrovství světa v rally.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!