4. 3. 2021 07:52 − 2198× − 0

XIII. Rally Ice Tour se odkládá, přesto bude dělat radost

Najdeme společně vhodného kandidáta na sedadlo spolujezdce ve Škodě Fabia R5?

Přelom února a března patří v kalendáři tradiční zlínské rally – hokejové benefici Rally Ice Tour. Bohužel situace kolem onemocnění covid 19, potažmo epidemiologická situace na území naší republiky v této chvíli nepřeje konání žádných akcí, tudíž ani Rally Ice Tour se prozatím nemůže uskutečnit…. Organizátoři ovšem ještě nehodili flintu do žita a plánují uskutečnit akci v pozdějším termínu za předpokladu zklidnění situace kolem koronaviru. ,,Samozřejmě je nám moc líto, že musíme naši benefici odložit. Plánovat ale v téhle nejisté a nelehké době jakoukoliv akci není příliš vhodné. Musíme tedy počkat, až se situace zklidní a opět budeme moci rozdávat radost lidem, ke kterým byl a nebo je osud opravdu krutý," slibuje hlavní organizátor Vladimír Barvík.

Přestože se zlínská benefice zatím neuskuteční, díky štěstí a trochu i náhodě se podařilo pořadatelům získat svezení ve špičkovém voze Škoda Fabia R5 s jedním z předních českých pilotů. Akce je navíc zastřešena samotným týmem Škoda Motorsport a pořadatelé Rally Ice Tour by jej rádi věnovali na dobrou věc. Přicházejí tedy s výzvou pro všechny fandy motorsportu se srdcem na pravém místě. ,,Moc rádi bychom tento skvělý zážitek věnovali některému fandovi motorsportu s hendikepem, který by za normálních okolností o svezení ve špičkovém voze po boku skvělého pilota mohl opravdu jen snít. Prosíme tedy fandy motorsportu, hokeje i naší akce Rally Ice Tour, aby v případě, že kolem sebe někoho takového znají a k tomuto zážitku by mu rádi pomohli, mě kontaktovali a to nejlépe emailem," prosí fanoušky o pomoc při hledání vhodného kandidáta na horké sedadlo spolujezdce Barvík.

Kontaktní email pro zasílání tipů je : vladimir.barvik@volny.cz , do předmětu emailu je třeba napsat RIT 2021 SPOLUJEZDEC.

V případě více vhodných kandidátů si organizátoři vyhrazují právo na výběr šťastlivce, který si zážitek naplno vychutná. O podrobnostech svezení bude vybraná osoba informována zpětně v emailu a poté i telefonicky.

Pořadatelé Rally Ice Tour děkují všem, kdo se zapojí do hledání vhodného kandidáta, ale i všem podporovatelům této skvělé benefice. Zároveň vám také přejí v této nelehké době hlavně pevné zdraví, ale také spoustu respektu a ohleduplnosti hlavně vůči svým blízkým.

Foto: Jiří Zaňát

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!