Neuville a Tänak prodloužili smlouvy u Hyundai

Když Hyundai potvrdil, že v MS v rally zůstane i v době hybridové, bylo jen otázkou, kdy si pojistí i oba své nejlepší jezdce.

Dnes bylo oficiálně potvrzeno, že jak Thierry Neuville, tak Ott Tänak podepsali nové "víceleté" smlouvy s Hyundai Motorsport. Kolik let to znamená, ale nebylo upřesněno.

Nabízí se samozřejmě otázka, jak to bude se třetím jezdcem. Tam se letos střídá Dani Sordo s Craigem Breenem, které někdy doplňuje ještě Oliver Solberg. Tady se dá předpokládat, že otázku třetího jezdce budou řešit u Hyundai až s koncem sezóny podle letošních výkonů. Jistě se nemusí bát, že by k nim nějaký jezdec nechtěl, takže budou mít z čeho vybírat.

Komentářů celkem: 3
6. 5. 2021 10:52
3 0
Toho třetího bych pak viděl právě na Olivera, má v sobě jak talent, tak i komerční potenciál. smajlík
6. 5. 2021 15:32
0 0
No bude každopádně velká tlačenice napříč stájema. Dva Frantíci taky budou chtít někde jet (a marketingově zajímaví taky budou, už jen protože Francie), Mikeš pořád doufá ve flek, otázka co Ostberg, Veiby, Sunninen... Holt Háčko a Toyota (pokud tedy skončí Seb II.) si někoho vybere a ostatní budou muset shánět těžké love, aby mohli jet s Fordem... smajlík
7. 5. 2021 10:18
0 0
Pro vsi ucte k Sordovi u nej uz zkratka neni jakakoli perspektiva na to ze by mohl jezdit lip, ten uz se pomalu dostava do pozice testovaciho / zalozniho jezdce. Jako Shacki taky to vidim na Olivera, pokud planuji jeste nejakou dobu jezdit tak dava smysl vychova vlastniho mladeho jezdce.
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!