Rallyestars Kramolín 2021 se letošní rok konat nebude!

Ministerstvo zdravotnictví reagovalo na naší žádost o udělení výjimky ZAMÍTNUTÍM.

S odůvodněním, že akce není akcí státního zájmu nebo významně společenskou událostí. Dle nařízení ministerstva zdravotnictví a jejich mimořádných opatření je i přes všechna deklarovaná rozvolnění nadále zakázaná spolková činnost a bez udělení výjimky MZ nelze uspořádat nic. Akci plánovanou na začátek července jsme proto zrušili.

Všem se omlouváme. Udělali jsme pro to maximum, ale do rizika zrušení připravené akce v den akce nebo následného řešení problémů nejdeme.

Děkuji za pochopení

Komentářů celkem: 3
17. 5. 2021 13:471
1 0
Zase si můžeme postěžovat, jak nám ten covid zatápí, že? Z kolika tiskovek týmů, jezdců a organizátorů jsem ten nesmysl už četl. Možná že tato zpráva někomu ukáže, že pakárnu nám nedělá covid, ale že pakárnu si dělají lidé sami. Jedni lidé jiným lidem. Moc by se mi líbilo, kdybychom věci nazývali pravými jmény. Rallyestar Kramolín podle mého vidění věcí zazdil jeden zabedněný a nesmírně důležitý úředník, kterému díky covidu stoupla sláva a moc do hlavy. A jestli má pořadatel dostatečné koule, zveřejní jeho jméno a emailovou adresu, aby mu lid, který rally miluje, mohl napsat, co si o jeho rozhodnutí myslí a chování myslí smajlík. Jmenuji se Vláďa Štekr a má emailová adresa je ladousek9@gmail.com, kdyby si to chtěl někdo se mnou "vyřídit"
17. 5. 2021 14:142
0 0
To uz se Milous stihnul reinkarnovat? Kvalitni duvod.
17. 5. 2021 14:383
1 0
Je to tak, občas člověk narazí na státní orgán a jen zírá, jak si tento libuje v řízení osudů lidí a přímo baží po moci nad ostatními. Těšil jsem se na hezký výlet za humna na "čumendu" a nic no. Přeji hodně sil do pořádání dalšího ročníku.
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!