Vedro, prach a antikat

Reportáž z Peugeot Rally Cupu na Rallye Hustopeče.

Každá rally by měla mít svůj charakter, být něčím výrazná. V případě Rallye Hustopeče není co řešit. Vždycky vedro, vždycky prašno díky šotolinovým úsekům mezi vinicemi.

Ročník 2021 si budeme pamatovat ještě z jednoho důvodu. Tím je vlastně kus betonu. Jedna z variant, jak bránit posádkám, aby nezajížděly příliš do krajnice. A za ni. V Hustopečích byly pro tenhle účel použity betonové jehlany. Bohužel bez tyče, díky které by byly lépe viditelné ze závodních aut, v nichž se sedí hodně nízko. A právě jeden takový antikat výrazně zahýbal s průběhem letošní hustopečské rally.

V reportáži z Peugeot Rally Cupu samozřejmě najdete daleko více, než vyjádření postižených (či poškozených?) jezdců k osudnému betonu. Do poháru se přihlásilo 10 posádek, nejrůznějších krizovek se v brutálním vedru a občas bílé prašné tmě nevyvarovala ani jediná. Takže vám ukážeme i to, jak a k čemu se nechal vyhecovat jindy ledově klidný mistr Dohnal… Do koktejlu jsme taky přimíchali luxusní průjezdy, zvenku i z kabiny. V poháru totiž máme hned několik posádek, které si v náročných podmínkách doslova libují!

Videa, fotogalerie, články hledejte také na www.msrevue.cz. Máme rádi motorsport!

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!