TZ
6. 7. 2021 21:26 − 14314× − 6

Petr Semerád míří na Rally Bohemia 2021 s novým spolujezdcem a cílem dojet v top 5

Petr Semerád nově spojuje své síly s mladým spolujezdcem Danny Perseinem.

• Prvním společným startem bude víkendová Rally Bohemia 2021
• Mladá dvojice usedne do soutěžního speciálu ŠKODA FABIA Rally2 evo
• Jedná se o pilotní společný projekt české developerské společnosti VENUS INVESTMENT GROUP a maďarské společnosti TOPP-CARS Rally Team

Úctyhodných 120 let motoristického sportu značky ŠKODA se společně s dalšími rychlými jezdci rozhodl oslavit i Petr Semerád. Pražský jezdec, který se v letošním roce soustředí především na sprintový šampionát jednodenních soutěží, se pro start na legendární Bohemce rozhodl zejména kvůli její prestiži. Start v Mladé Boleslavi bude také premiérou nové posádky Petr Semerád – Danny Persein, která by konkurencí nabitou soutěž ráda dokončila v top 5.

Praha, 6. 7. 2021 – Známé jméno ze světa rallysportu, tradiční česká soutěž, oslavy významného výročí největší české značky, podpora od silných partnerů a především ambice dosáhnout na kvalitní výsledek. To jsou základní stavební kameny stojící za startem nové mladé posádky Petr Semerád – Danny Persein na Rally Bohemia 2021, která je pomyslným centrem oslav značky ŠKODA pro její letošní 120leté výročí aktivit v motoristickém sportu. Letošní Bohemka je zkrátka speciální hned z několika úhlů pohledu. „Přestože letos se snažím soustředit hlavně na sprinty, tak při pohledu na seznam přihlášených jezdců na Rally Bohemia jsem si řekl, že by byla velká škoda se letos alespoň jednou nepodívat do velkého mistrovství a poměřit se nejenom s českou špičkou, ale mimořádně i s jezdci startujícími s továrními speciály Škoda. Start na Bohemce se navíc zamlouval i našim partnerům, tak jsme se na poslední chvíli rozhodli, že se společně s mým novým parťákem Dannym v Mladé Boleslavi ukážeme také,“ komentuje překvapivý start Petr Semerád. I bez velkého testovacího programu by mladá dvojice Semerád – Persein ráda dovezla speciál ŠKODA FABIA Rally2 evo z dílen maďarského TOPP-CARSu mezi pěticí nejrychlejších Rally Bohemia 2021.

“Petr Semerád je velkou nadějí českého motorsportu. V rámci naší organizace považujeme investici do budoucna jako to nejdůležitější a prostřednictvím mladého jezdce přenášíme naši vizi i na závodní tratě. Věříme, že Petr dokáže i přes určité tréninkové manko konkurovat ostřílenějším a zkušenějším jezdcům, jak už to ostatně prokázal v minulosti mnohokrát. Jsme přesvědčeni, že Bohemia Rally, která je pro nás Středočechy prakticky domácí a zároveň je to díky velké konkurenci jeden z největších a nejsledovanějších závodů v Česku, je ideálním místem, kde se Petr může ukázat ve velmi dobrém světle. Zároveň tento závod vnímáme jako velkou příležitost pro nastartování nových spoluprací ať už na poli motorsportu nebo byznysu,” vysvětluje Lukáš Randa z developerské společnosti VENUS INVESTMENT GROUP. Dalším silným partnerem posádky Semerád – Persein je TOPP-CARS Rally Team. S vozy z dílen tohoto špičkového maďarského týmu má Petr bohaté zkušenosti a v minulosti již společně dosáhli řadu zajímavých výsledků.

“Chci moc poděkovat klukům z Venus Investment Group za do nás vloženou důvěru a neuvěřitelnou podporu. To stejné musím říct o našem týmu. Je to zásluha právě Topp-Cars Rally Teamu, že se na Bohemce budeme moci ukázat, jelikož nás spolu s Venus Group neuvěřitelně podpořili a to nejen finančně a za to jsem hrozně vděčný. Za navázání spolupráce také děkuji společnosti Tipsport.“

Další informace i novinky z účinkování dvojice Petr Semerád – Danny Persein nejenom na Rally Bohemia 2021 jsou k dispozici na sociálních sítích a zejména instagramu Petra Semeráda: @petr_semerad_rally

Komentářů celkem: 6
Fox
6. 7. 2021 21:45
3 2
Budu držet palce smajlík
A specielně pro Dannyho by dobrý výsledek na "embéčkyrally" byl tím správným zadostiučiněním...
7. 7. 2021 10:29
0 0
Bohemka bude letos moc zajímavá. Jen mám dotaz, netušíte, proč je tam ta rošáda se spolujezdci mezi Petrem a Dominikem, resp. Dannym a Jiřím?
Fox
7. 7. 2021 10:46
0 2
Tušíme, ale asi by nebylo vhodné moc do toho šťourat...
7. 7. 2021 11:15
0 0
Krásný design auta, nejmladší posádce Bohemky 2021 přeji nějaký hezký výsledek. Ať se práší za kočárem.smajlík
7. 7. 2021 15:15
0 0
Podle ambicí v tiskovce to vypadá na taktiku věnec nebo kotrmelec... když to vyjde (a já držím palce) mohlo by to být opravdu rychlé. Ve spolujezdcích bych žádné záhady a senzace nehledal.
7. 7. 2021 22:17
0 0
Nádherně designove udělané auto.Ať se daří a je fajn,že jede další mladý jezdec.Už se těším na souboj Březík,Nesrsta,Semerad.
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!